Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdag 30 mei van 10.00-16.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Landelijke meubels

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
  • dichte kast
  • open kast
  • vitrinekast
Soort
Kleur
Formaat
Linnenkast
€ 795
Dressoir
€ 399
Dressoir
€ 595
Hangkast
€ 199
Buffetkast
€ 595
Ladekast
€ 429
Buffetkast
€ 1695
Dressoir
€ 449
Dressoir
€ 895
Toonbank
€ 1395
Lage kast
€ 480
Broodkast
€ 595
Broodkast
€ 595
Broodkast
€ 695
Buffetkast
€ 1395
Commode
€ 395
Broodkast
€ 595
Buffetkast
€ 1995
Broodkast
€ 495
Lage kast
€ 695
Hangkast
€ 149
Buffetkast
€ 1995
Buffetkast
€ 1995
Toonbank
€ 995
Werkbank
€ 495
Werkbank
€ 495
Bureau
€ 195
Eettafel
€ 995
Klepbank
€ 495
Klepbank
€ 495
Klepbank
€ 495
Klepbank
€ 429
Klepbank
€ 129
Klepbank
€ 429
Klepbank
€ 129
Klepbank
€ 119
Klepbank
€ 119

Landelijke meubels

Old BASICS heeft een groot en steeds wisselend assortiment landelijke meubels met een oud en doorleefd uiterlijk. Naast landelijke brocante meubels, hebben we ook meubels in de stoer landelijke woonstijl wordt ook wel ‘vlaamse stijl’ genoemd. Deze stijl kenmerkt zich door stoer hout, warme vergrijsde tinten en een stoere verweerde look. De landelijke meubelen in ons assortiment zijn veelal uniek oud en geven een warme sfeer je interieur. We hebben bijzondere landelijke kasten, landelijke tafels en landelijke zitmeubels. Ook voor oude kisten, glaswerk, emaille en andere landelijke woonaccessoires ben je bij ons aan het goede adres.

Landelijke kasten en tafels

Meubels met een mooie oude patina en een verweerde uitstraling passen perfect bij een landelijke woonstijl. We hebben daarom ook een ruim en steeds wisselend assortiment uniek oude kasten. Denk hierbij onder andere aan landelijke vitrinekasten, broodkasten en kledingkasten. Ook heeft Old BASICS een groot assortiment unieke oude tafels in landelijke stijl! Dit zijn echt bijzondere exemplaren, waar er vaak maar één van is. Het oude hout van vintage werkbanken, slagerstafels en slagerssalontafels geeft warmte en een persoonlijkheid aan jouw interieur. Door de webshop regelmatig te checken en ons op Instagram en Facebook te volgen, blijf je op de hoogte van alle nieuw aanwinsten!

Landelijke stijl op maat

Zoek je een landelijk meubel in een specifieke maat, kleur of indeling?  Wij maken ook meubels op maat. Samen met jou ontwerpen we een meubel dat voldoet aan de gewenste grootte, indeling en kleur. In onze loods en op de website vind je voorbeelden en inspiratie, maar een geheel eigen ontwerp kan ook. De op maat gemaakte meubelen, zoals kasten, tafels en banken, worden met de hand gemaakt van massief hout en/of staal.  Zo ontstaat een uniek meubel met een onderscheidende landelijke uitstraling. Neem contact op voor advies of meer informatie!

Landelijke meubels online kopen?

Dan heb je meer dan genoeg keuze bij Old BASICS. Alle landelijke meubels vind je op onze website met foto’s en informatie over maten, kleuren en indeling. Zo kun je jouw mooiste landelijke kast, tafel, bank of woonaccessoires makkelijk vanuit huis uitzoeken. Voor vragen kun je altijd contact opnemen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Kootwijkerbroek waar je het hele assortiment kunt bekijken!

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Brocante winkelinrichting   -   Brocante tafel   -   Houten apothekerskasten   -   Brocante boekenkast   -   Oude industrielampen   -   Glas- en aardewerk   -   Oude kasten   -   Brocante lampen   -   Decoratie   -   Brocante tafels   -   Textiel   -   Robuuste tafels   -   Lage banken   -   Slagerstafels   -   Opbergen   -   Werkbanken   -   Tafels op maat   -   Brocante salontafel