Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdag 30 mei van 10.00-16.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Kasten op maat

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
  • dichte kast
  • open kast
  • vitrinekast
Soort
Materiaal
Kleur
Formaat

Kasten op maat

Bent u op zoek naar een mooie massieve kast, maar is de soort of maat die u zoekt niet te vinden? Old BASICS maakt kasten op maat. Wij zijn gespecialiseerd in handgemaakte meubels in een landelijke en in een industriële stijl en geven de kast op maat een unieke oude uitstraling. Van robuust en stoer tot sierlijk en romantisch het kan allemaal! We hebben een aantal 'basis' modellen in onze loods en webwinkel ter inspiratie, maar ook eigen ideeën of ontwerpen zijn mogelijk!

Ook voor andere meubelen

Nagenoeg alle kasten kunnen we op maat voor uw maken, zoals houten vitrinekasten, ijzeren apothekerskasten, boekenkasten, TV-kasten, linnenkasten, ladekasten, commodes en winkelkasten. We maken niet alleen kasten op maat, ook in het op maat maken van tafels, banken, winkelinrichting en horecameubels zijn wij thuis. De kasten en andere meubels worden gemaakt van massief hout en/ of stoer ijzer. De meubels op maat worden met de hand gemaakt (en bij houten meubels ook -geverfd) om een unieke authentieke uitstraling te geven. Ons maatwerk van ijzer is voorzien van een poedercoating. Dit geeft een strakke afwerking en brengt een zeer duurzame, bestendige deklaag aan het meubel. 

Gecombineerd met echt oud

Ook heeft Old BASICS echte oude landelijke en industriële meubelen in de prachtige brocante stijl. Deze unieke oude tafels, stoelen, kasten en andere meubels hebben een oud en doorleefd uiterlijk. In onze loods in Kootwijkerbroek zijn al deze meubels te zien, aangevuld met de mooiste accessoires zoals stoere industrielampen, emaille, kisten, linnen, lijsten en meer.

Ons maatwerk van ijzer is voorzien van een poedercoating. Dit is milieuvriendelijk en brengt een zeer duurzame, bestendige deklaag aan het meubel.   
Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Glas- en aardewerk   -   Brocante stoelen   -   Secretaires   -   Brocante kinderkasten   -   Trolleys   -   Landelijke meubels   -   Krukjes   -   Slagerstafels   -   Brocante kast   -   Brocante TV kast   -   Zeep   -   Kasten op maat   -   TV-meubels   -   Brocante salontafel   -   Brocante tafel   -   Apothekerskast op maat   -   Kapstokken en wandrekken   -   Tafels op maat