Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 25 mei zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Producten filteren

Helaas! We hebben momenteel geen producten die binnen jouw zoekopdracht vallen.
Pas de filter aan of klik op onderstaande knop om alle filters te verwijderen.

Wandrekken & kapstokken

Bekijk ons assortiment unieke brocante en vintage wandrekken en kapstokken online! Niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel decoratief met een mooie geleefde uitstraling!

Unieke wandrekken

Onze wandrekken van metaal en van hout zijn allemaal origineel oud, vaak gebruikt als serviesrek of bordenrek in de keuken, of als console of wandplank in de badkamer, slaapkamer of kinderkamer. De meeste wandrekken hebben meerdere haakjes om spullen aan te hangen, soms zelfs een lade of twee. De oude wandrekken zijn uniek en het assortiment wisselt vaak. We hebben ze bijvoorbeeld in naturelle houtkleur of een zachte kleuren zoals crème, wit, grijs, groen of blauw.

Vintage kapstokken

Een wandrek met haken is leuk om taffen en jassen aan te hangen, maar heb je geen plekje aan de muur? Binnen de unieke oude woonaccessoires van Old BASICS vind je ook regelmatig staande kapstokken! Mooie metalen kapstokken met een verweerde patina en soms een handig paraplurek. Onze kapstokken zijn geschikt voor elk interieur, of je nu van een stoere industriële stijl houdt of juist van brocante en landelijk. 

Shop wandrekken en kapstokken online

Omdat het aanbod wandrekken en kapstokken varieert en er steeds weer nieuwe aanvoer is, zijn ze niet allemaal in onze webshop te vinden. Je kunt de gehele collectie ook bij ons in de winkel bekijken! In onze loods van meer dan 800 m2 vind je nog veel meer woonaccessoires en meubels. Kom je gezellig kijken?