Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 25 mei zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Kantoorinrichting

‘In een inspirerende werkomgeving presteer je beter!’ Laat je werkomgeving een sfeervolle ontmoetingsplaats zijn waar werknemers gestimuleerd worden om hun creativiteit te gebruiken en zich thuis voelen. Kan jouw kantoor, wachtruimte of ontvangstruimte wel wat inspiratie gebruiken en ben je op zoek naar onderscheidend meubilair? Dan ben je hier op de juiste plek!

Unieke kantoormeubelen

Bij Old BASICS vind je unieke oude, vintage meubels en woonaccessoires voor de aankleding van jouw kantoorruimte. Denk hierbij aan stoere vergadertafels voor een industrieel interieur of vintage bureaus voor een warme, landelijke sfeer. Daarnaast vind je bij Old BASICS kasten in alle soorten en maten, van trendy houten vitrinekasten tot stalen apothekerskasten en stellingkasten ook te gebruiken als archief- of dossierkast. Maar ook andere blikvangers, zoals stoere oude industrielampen!

Kantoorinrichting op maat

Old BASICS maakt ook meubels op maat voor kantoren en bedrijven! Onze meubels worden handgemaakt van hout of staal. De ambachtelijke uitstraling van deze meubels geven net dat beetje extra sfeer en speelsheid aan jouw bedrijfsruimte! Laat je inspireren door de meubels in onze webshop of bespreek je eigen ideeën met ons. Met jarenlange kennis en ervaring helpen we graag met de kantooromgeving van jouw wensen! Voor advies en informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Of kom inspiratie opdoen in onze ruime loods in Kootwijkerbroek!

Foto Old BASICS