Openingstijden

Extra geopend op

ZaterdagOCHTEND 13 april zijn wij extra geopend van 10.00 tot 12.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Producten filteren
Kleur
Levertijd
Formaat
Woonstijl

Zitmeubels op maat

Laat het zitmeubel van je wensen op maat maken bij Old BASICS! Sinds 2007 maken wij sfeervolle meubels op ambachtelijke wijze van hout of staal. Solide handgemaakte meubels, voor jarenlang woonplezier!
Kleur
Levertijd
Formaat
Woonstijl
poedercoating
3-2010-002 | Maatwerk

Stalen bank Iron-7021

€ 395.00 snel in huis

poedercoating
3-2006-003 | Maatwerk

Stalen bank Iron-9010

€ 395.00 snel in huis

Weergave 2 van 2 producten

Heb je een meubel van Old BASICS gezien dat je aanspreekt en wil je deze graag op maat laten maken in de gewenste maten, indeling of RAL-kleur? Heb je een project of eigen ontwerp dat je aan ons wilt voorleggen? Kom langs in onze loods of neem contact met ons op! We zijn doordeweeks binnen werktijden bereikbaar per telefoon en e-mail.

Hoe het werkt

Met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ambachtelijke maatwerkmeubels van hout en staal helpen we graag bij het realiseren van je droommeubel! Op basis van jouw wensen sturen we digitaal een vrijblijvende offerte toe met alle informatie en een impressie van het meubel in de vorm van een schets of fotobewerking.

Maatwerk bestellen?

Zodra we jouw akkoord hebben ontvangen, sturen we een factuur toe met een betaalverzoek voor 1/3e van het totaalbedrag. Na ontvangst van deze aanbetaling gaan we aan de slag met jouw handgemaakte meubel! Zodra het meubel bij ons binnen is, sturen we je bericht met foto’s van het resultaat! Je kunt het meubel dan afhalen in onze winkel, of laten bezorgen via onze transporteur.

Tips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hebben we een aantal tips voor je!

  • Bedenk welke maten (lengte x diepte x hoogte) passend zijn voor de ruimte waar het meubel komt te staan.
    Wil je een kast bestellen? Houd er dan rekening mee dat er minimaal 10 cm tussen het plafond en de bovenzijde van de kast nodig is om deze op de plaats te kunnen zetten.
  • Kom je langs in onze loods om kleuren uit te zoeken? Neem dan wat kleurbepalende items mee uit je huis, zoals een kleurenstaal van de muur, vloer en gordijnen of een sierkussen van de bank. Eventueel kun je ook foto’s meenemen van de ruimte!
  • Check vooraf goed of het meubel (al dan niet in delen) naar binnen kan. Jij kent de ruimte, dus meten is weten!

Zitmeubels op maat

Speur je al even naar een zitmeubel in een bijzondere maat? Zoek niet verder! Bij Old BASICS kun je een klepbank of een lage bank op maat laten maken van staal of hout in de door jou gewenste uitvoering en RAL-kleur! Deze houten banken zijn niet alleen leuk en decoratief aan de eettafel, maar klepbanken zijn ook geschikt in de hal als opbergmeubel voor schoenen en sjaals. Ook is een klepbank handig met kinderen, voor het opbergen van speelgoed! Zet een bank in een serre of tuinkamer; helemaal in Scandinavische of Zweedse stijl!

Klepbank op maat kopen?

Onze op maat gemaakte klepbanken zijn vaak geïnspireerd op origineel oude, brocante klepbanken. Op onze website vind je inspiratie voor een bank naar jou wens. Kies een model uit in onze webshop en laat de klepbank op maat maken in de gewenste maten en RAL-kleur! Heb je een leuk eigen idee? Lever dan een afbeelding of schets aan van je eigen ontwerp. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hoekbank? Of een klepbank zonder armleuningen? Er is veel mogelijk en we adviseren je graag!

Lage bank op maat kopen?

Wil je een bank zónder rugleuning en armleuningen? Een lage bank voor aan de eettafel, een halbankje tegen de muur, of een bank die je wilt gebruiken als salontafel in de woonkamer? Of je nou een lange of korte bank wilt, in zwart, wit of een frisse kleur, bij Old BASICS vind je altijd wat je zoekt! Want is de bank naar jouw wens er niet, dan maken we deze op maat! Zowel industriële banken van staal als landelijke banken van hout. Stuur je wensen via de email, neem telefonisch contact op of kom eens langs in onze loods met meer dan 800 m2 aan meubels en inspiratie!