Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 25 mei zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Bedrijfsinrichting

Hoe onderscheid jij je als bedrijf? De uitstraling van je bedrijf weerspiegelt de identiteit van je onderneming. Dit is niet alleen zichtbaar voor werknemers, maar ook voor je klanten. Ga daarom niet voor een voorspelbare, standaard bedrijfsinrichting. Kies voor originaliteit en wees verrassend! Laat je inspireren door de unieke, sfeervolle meubels en woonaccessoires van Old BASICS!

Inspirerende werkomgeving

Bekijk onze blogs ter inspiratie voor de inrichting van jouw bedrijf! Een stoer interieur met een industriële uitstraling, een minimalistische Scandinavische werkomgeving met trendy meubels, of juist een huiselijke sfeer met landelijke meubels; welke sfeer je ook wilt creëren, onze onderscheidende meubels geven pit en eigenheid aan je bedrijfsinterieur!

Sfeervolle meubels voor elk bedrijf

Of je nu een kantoor, spreekkamer, winkel of horecagelegenheid hebt, bij Old BASICS vind je het juiste meubilair voor een hippe, originele aankleding van je bedrijf! Denk hierbij aan oude toonbanken en keukenblokken, tafels en bureaus, kledingrekken, vitrinekasten en archiefkasten, presentatietafels en woonaccessoires zoals stoelen en stoere lampen.

Bedrijfsinrichting op maat

Naast unieke oude vintage meubels vind je bij Old BASICS ook meubels op maat. Dit betekent dat je altijd het meubel van je wensen kunt samenstellen! Sinds 2007 maken we meubels op maat van hout en staal. De stalen meubels worden afgewerkt met een sterke, strakke en duurzame poedercoating. De meubels worden met de hand gemaakt, een sterk staaltje ambachtelijk vakwerk! Dus kun je het gewenste model niet vinden in onze webshop? Mail ons of kom langs in onze winkel om je ideeën te bespreken!

Foto Old BASICS