Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 29 juni zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Producten filteren
Soort
Kleur
Materiaal
Productlijn
Levertijd
Formaat
Woonstijl
Soort
Kleur
Materiaal
Productlijn
Levertijd
Formaat
Woonstijl

Bureaus

2-2404-001 | BASICS Elements

Klaptafel Grand

€ 495.00

2-2401-009 | Uniek oud

Slagerstafel

€ 459.00 snel in huis

2-2304-005 | Uniek oud

Bureau

€ 279.00 snel in huis

2-2207-005 | Uniek oud

Bureau

€ 295.00 snel in huis

2-2010-001 | BASICS Elements

Klaptafel

€ 395.00

2-2204-005 | Uniek oud

Bureau

€ 219.00 snel in huis

2-2202-003 | Uniek oud

Bureau

€ 895.00 snel in huis

Weergave 7 van 7 producten

Bureaus

Studeren of werken wordt een stuk leuker met een mooi en praktisch bureau. Dus zoek jij een bureau voor jouw thuiswerkplek, de slaapkamer van de kinderen of jouw bedrijf; Old BASICS heeft unieke en sfeervolle werktafels en bureaus voor de perfecte werksfeer!

Bureau op maat

Op zoek naar een bureau, werktafel of computertafel in een specifieke maat, kleur of uitstraling ? Laat hem op maat maken! Sinds 2007 maakt Old BASICS meubels op maat van hout en staal, deze worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Ook bureaus kun je helemaal naar wens laten maken. Gewoon voor bij jou thuis of zakelijk als bedrijfsinrichting. Hou je van industriële meubels, een warme landelijke stijl of een strak en Scandinavisch interieur? De stijl, indeling en kleur van je bureau kun je helemaal zelf bepalen!

Vintage bureaus

Breng extra karakter op je werkplek door te kiezen voor een uniek oud vintage bureau! Kies voor een houten bureau als je meer warmte in je werkruimte, de kinderkamer of jouw kantoor wilt brengen. Een brocante bureau met een mooie oude patina en geleefde uitstraling maakt de ruimte persoonlijker. Hou je juist van stoer en industrieel? Kies dan een vintage stalen bureau. Er zijn grote en kleine bureautafels of juist smal en met óf zonder lades. Hang er een leuk wandrek of wandkastje boven om je werkplek compleet te maken. De kleine imperfecties van oude vintage meubels maken deze juist bijzonder en sfeervol dus daar worden ze juist op geselecteerd!

BASICS Elements

Onze huislijn ‘BASICS Elements’ heeft ook prachtige werktafels en bureaus. Neem bijvoorbeeld het stoere stalen postbureau met veel vakjes. Ideaal als knutsel- of huiswerkplek voor de kinderen of jezelf! Door de vintage look & feel en de scherpe prijs van de Basics Elements meubels zijn dit mooie eyecatchers voor een jouw interieur!

Eenvoudig een prachtig bureau kopen?

Kijk dan rond in onze uitgebreide webshop. Daar vind je inspiratie, foto’s en informatie over maten, kleuren en de indeling van onze bureaus. Zo kun je makkelijk vanuit je luie stoel een keuze maken of een offerte aanvragen voor een meubel op maat. Heb je vragen? Laat ons dat dan weten. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen in onze loods van 800m2, waar je onze tafels en bureaus in het écht kunt bekijken!