Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 29 juni zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Over ons

Het begin …

Sylvia: "Mijn interesse voor interieur, vintage meubels en accessoires en voor styling zat er al van jongs af aan in! Daarbij zijn sfeer, persoonlijkheid en een eigen stijl altijd belangrijke onderdelen geweest. Deze passie voor een persoonlijk interieur met bijzondere meubels – zowel uniek oud als op maat gemaakt– heeft geleid tot de start van ons bedrijf Old BASICS."

In 2007 begonnen we met een kleine winkel en een webshop met unieke oude (vintage) meubelen en accessoires, gecombineerd met op maat gemaakte meubels; écht ambachtelijk handwerk! Inmiddels is onze winkel/loods zes keer zo groot geworden! Met ruim 800m2 aan vloeroppervlakte, kun je uren rondlopen en zie je steeds weer wat nieuws. Ook heeft de website in de loop der jaren een grote ontwikkeling ondergaan. Onze enorme groei hebben we kunnen doormaken door het enthousiasme van onze klanten en daar zijn we super blij mee!

Onze kracht

De kracht van Old BASICS is, dat we ons volledig richten op unieke meubels die je niet overal ziet. Persoonlijk contact, kwaliteit en diversiteit staan hoog in ons vaandel. We houden van de mix in stijlen en richten ons vooral op een brocante, vintage en industriële stijl. Juist het combineren van stijlen geeft een persoonlijke sfeer en een eigen gezicht aan jouw interieur.   

We zijn trots dat we onze meubels mogen leveren in héél Nederland, maar ook daar buiten in België, Duitsland, Italië of nog verder! Naast alle particuliere klanten weten stylisten, architecten en de woontijdschriften ons ook regelmatig te vinden!

We genieten ontzettend van alle enthousiaste reacties van klanten. Deel jouw foto’s en reactie vooral met ons, super leuk! Lees de reviews en ervaringen van onze klanten hier.

Het Assortiment

Ons maatwerk

Sinds onze start in 2007 staan we bekend om onze op maat gemaakte meubels van hout en staal! Met onze jarenlange ervaring maken we kwalitatieve handgemaakte meubels geheel naar jouw wens! Onze meubels op maat worden gemaakt door vakkundige meubelmakers. Hierbij kiezen we bewust voor handgemaakt; meubels waar de ambacht en passie vanaf straalt. In de loop van de jaren hebben we al vele duizenden maatwerkmeubels gemaakt!

Onze huislijn BASICS Elements

Inmiddels hebben we ons assortiment uitgebreid met een eigen huislijn van stoere meubelen; BASICS Elements. De stijl van BASICS Elements laat zich het beste omschrijven als eigentijds en trendy, met een vintage look en feel. Het is een afwisselend assortiment van betaalbare meubels. We ontwerpen deze meubels zelf en houden het assortiment steeds in beweging.

Onze oude vintage meubels

En dan onze unieke oude meubels; die nog net dát beetje extra sfeer en persoonlijkheid aan een interieur geven. We speuren heel Europa af naar bijzondere oude meubels en accessoires. Hierbij zoeken we naar echte ‘parels’ en unieke sfeermakers voor jouw interieur. Ons assortiment oude meubels is breed en wisselt continu, dus wees er vooral op tijd bij!

Ons team

Aangenaam! Als enthousiast en gedreven team staan we voor jou klaar met kennis en advies! Bel of mail ons tijdens kantoordagen of ontmoet ons in de grote en sfeervol ingerichte winkel/loods van Old BASICS in Kootwijkerbroek.

Tot snel!

Aldwin, Sylvia & Ben

Foto Old BASICS