Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdagochtend 11 juli van 10.00-12.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Industriële kasten

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
  • dichte kast
  • open kast
  • vitrinekast
Soort
Kleur
Formaat
Trolley
€ 495
Hangkast
€ 195
Lockerkast
€ 1195
Hangkast
€ 195

INDUSTRIËLE KASTEN

Geef je huis een stoer industrieel tintje met een mooie industriële kast! Je woonkamer, werkkamer of de kinderkamer zijn uitermate geschikt om wat extra pit te geven met deze industriële stijl. Industriële kasten kenmerken zich door een strakke vormgeving, een geleefde uitstraling en het gebruik van stoere natuurlijke materialen zoals ijzer en geleefd oud hout. Neem bijvoorbeeld een oude industriële apothekerskast van ijzer als vitrinekast. De geleefde uitstraling van zo'n oude kast is stoer maar geeft ook meteen sfeer.

 

INDUSTRIËLE KASTEN BIJ OLD BASICS

Old BASICS heeft een grote diversiteit van industriële meubels in het assortiment. Diverse modellen ijzeren kasten met veel of minder glas, strakke varianten of meer retro-stijl, smal of 2 deurs. Naast de kasten hebben we ook industriële tafels en werkbanken om de industriële inrichting verder in huis door te voeren. In de woonbladen worden ook regelmatig kasten en andere meubels van Old BASICS gebruikt, door het steeds wisselende assortiment aan oude kasten is er steeds weer een uniek exemplaar te vinden. Op onze website is veel assortiment en inspiratie te vinden!

OP MAAT

Bij Old BASICS kun je ook een industriële kast op maat laten maken. De ijzeren medicijnkasten of apothekerskasten zijn stijlvolle vitrinekasten die niet massief ogen. Elke maat is mogelijk, we hebben modellen van 50 cm tot ruim 3 meter breed! Verschillende mogelijkheden voor de indeling zijn er ook, zoals ijzeren kasten met met lades, dichte- of vitrinedeuren en ook ijzeren dressoirs met stoere houten bladen en toonbanken maken we op maat. Ons maatwerk van ijzer is voorzien van een poedercoating. Dit geeft een strakke afwerking en brengt een zeer duurzame, bestendige deklaag aan het meubel.

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Kasten op maat   -   Brocante kaptafels en nachtkastjes   -   Robuuste tafels   -   Brocante salontafel   -   Hangkastjes   -   Decoratie   -   Houten apothekerskasten   -   Linnenkast   -   Glas- en aardewerk   -   Brocante servieskast of keukenkast   -   Kaptafels   -   Sidetables   -   Tafels en zitmeubels   -   Oude kasten   -   Brocante buffetkast   -   Brocante kast   -   Brocante meubels   -   Brocante boekenkast