Openingstijden

Extra geopend op

ZaterdagOCHTEND 13 juli zijn wij extra geopend van 10.00 tot 12.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Producten filteren
Soort
Kleur
Levertijd
Formaat
Woonstijl
Soort
Kleur
Levertijd
Formaat
Woonstijl

Slagerstafels

2-2401-009 | Uniek oud

Slagerstafel

€ 459.00 snel in huis

2-2401-001 | Uniek oud

Slagerstafel

€ 295.00 snel in huis

2-2306-010 | Uniek oud

Salontafel

€ 495.00 snel in huis

Weergave 3 van 3 producten

Slagerstafels

Een oude eiken slagerstafel is een tijdloos meubel! Het mooie doorleefde hout geeft warmte en sfeer aan jouw inrichting! Slagerstafels passen perfect in een landelijk interieur; helemaal als je van stoer-landelijk houdt! Maar ook in een Scandinavisch interieur of tussen industriële meubels past een slagerstafel of slagersalontafel perfect en geeft hij warmte en karakter!

Oude houten tafels

De stoere look van het oude hout is bij elke tafel uniek. Zoals bij alle vintage en unieke oude tafels, verschilt elke slagerstafel in maat, kleur en uitvoering. De geleefde uitstraling en kleine imperfecties maken deze oude tafels bijzonder en sfeervol dus daar worden ze juist op geselecteerd!

Bureau, eettafel of salontafel

Een slagerstafel is multifunctioneel. Het zijn smalle en middelgrootte tafels, die perfect te gebruiken zijn als sidetable, kleine eettafel en als laptoptafel of bureau. Een slagerstafel wordt zelfs ook als badkamermeubel gebruikt, bijvoorbeeld met een mooie strakke wasbak er op! De lagere tafels zijn prachtig te gebruiken als salontafel. Met zijn robuuste, geleefde uitstraling is een slagerstafel een echte ‘must have’ in elk huis!

Een stoere slagerstafel online shoppen?

Ons assortiment slagerstafels wisselt regelmatig, we hebben prachtige unieke exemplaren. Op de website van Old BASICS vind je ons assortiment slagerstafels met duidelijke foto’s en informatie over de maten. Naast hogere modellen hebben we ook slagerssalontafels. Neem voor extra informatie of advies gerust contact met ons op! Heb je wat meer tijd? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om langs te komen in onze loods in Kootwijkerbroek, waar je deze slagerstafels en heel veel andere tafels kunt bekijken!