Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

Onze winkel

Naast een uitgebreide webshop heeft Old BASICS ook een grote winkel van 800m2. Deze winkel staat bomvol mooie meubels en accessoires. De winkel is sfeervol ingericht. Unieke oude stukken of op maat gemaakte meubels, het assortiment is breed en wissel continu!

Onze loods is geopend op: Zaterdagochtend 11 juli van 10.00-12.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Loods en Webwinkel

De winkel van Old BASICS zit in een grote loods in Kootwijkerbroek. De ruimte is gevuld met een uniek en steeds wisselend assortiment oude meubelen en accessoires. Ook vind je hier veel voorbeelden van op maat gemaakte meubels, zowel in ijzer als in hout. Naast kasten, tafels, banken en stoelen heeft Old BASICS ook industrielampen, kisten, vazen, emaille en meer. De loods is ingedeeld in sfeerhoeken en biedt daarmee volop inspiratie voor in huis!

 

Wanneer open

 Elke week op vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Maandelijks op de laatste zaterdag van de maand.

Doordeweeks alleen op afspraak (binnen werktijden)

Extra openingsdagen worden aangegeven op deze pagina (kalender onderaan) en via onze sociale media zoals Facebook en Instagram.

 

Afspraak maken

Buiten de openingsdagen die in onderstaande kalender vermeld staan, is het mogelijk om op afspraak langs te komen. Dat kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur, indien er vooraf een afspraak gemaakt is! Op zondag en 's avonds is Old BASICS altijd gesloten. Afspraak maken? 

Kom je naar onze winkel voor een specifiek item? Dan kun je deze vooraf vrijblijvend reserveren via de website.
Zo weet je zeker dat het artikel er nog steeds is als je langs komt! Reserveren kan maximaal voor 5 dagen.

Meubels die op voorraad zijn kunnen, indien gewenst, meteen meegenomen worden.

Onze prijzen zijn exclusief verzending. Het is mogelijk om het meubel via een extern transportbedrijf te laten bezorgen. Onze transporteur bezorgt de meubels onder normale omstandigheden binnen, op de begane grond.  Verzendkosten zijn afhankelijk van de formaten van het meubel. Tarieven voor verzending buiten Nederland kunnen apart worden opgevraagd.

Betalen in de loods kan met PIN of contant. Betalingen met creditcard zijn niet mogelijk.

Openingstijden 2020

JULI

Juli 2020

ELKE vrijdag van 10.00-16.00 uur
Zaterdag 25 juli van 10.00-16.00 uur

Extra open

ZaterdagOCHTEND 11 juli van 10.00-12.00 uur
AUG

Augustus 2020

ELKE vrijdag van 10.00-16.00 uur
Zaterdag 29 augustus van 10.00-16.00 uur

Extra open

ZaterdagOCHTEND 15 augustus van 10.00-12.00 uur

Old BASICS in Kootwijkerbroek

Kootwijkerbroek is een klein dorp in de Veluwe. Het ligt net onder de A1 en op ongeveer 15 autominuten van Amersfoort en 20 minuten van Apeldoorn.
Het bedrijventerrein waar Old BASICS zich bevindt, heet Puurveen en ligt aan de N800; de weg van Stroe naar Barneveld (de Wesselseweg).