Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 25 juli  van 10.00-16.00 uur 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur
Doordeweeks Op afspraak (binnen werktijden) contact
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Reviews
VAN ONZE KLANTEN


“Ik wilde jullie nog even laten weten dat we super blij zijn met de kast en dat de kleur perfect past bij de rest van het interieur! Dank voor jullie goede adviezen en meedenken. We zijn erg tevreden.”
Marleen
Leusden

“De kast is echt heel mooi. Hier zijn twee foto’s van de kast bij ons thuis. Wij zijn er heel blij mee.”
Kristin
Amsterdam

“Gisteren is de kast gebracht. Ik ben er ontzettend blij mee. Hij staat hier prachtig!”
Neke
Groningen

“Bedankt voor de mooie kast! ”
Koen
Amersfoort

“Een tijdje geleden bestelde ik bij jullie een Demi 2 voor ons vakantiehuisje in Zeeland. En de kast is even prachtig als ik gehoopt had. Ik ben er echt superblij mee.”
Tin
Nieuwvliet

“Ik wilde jullie nogmaals bedanken voor het postbureau - het is in goede staat en we zijn er erg tevreden mee. De bezorging was ook zeer professioneel en vriendelijk. Hartelijk dank! ”
Jonne
Den Haag

“De hoge witte boeken-/wandkast maakte plaats voor dit grappige kastje. Ik was op slag verliefd toen ik em zag op de site van @oldbasics, de hoge pootjes, de zijkanten van glas, de kleur (hoewel ik dacht dat de kleur iets meer roze was, het neigt toch meer naar zalmoranje. Maakt niet uit, ben er blij mee. Verven kan altijd nog)”
Marije
Stolwijk

“We moesten er wel een eindje voor rijden, maar dat hadden we er graag voor over. Het rondkijken in de showroom was het ook meer dan waard. Wat een mooie kasten, tafels, kleinmeubelen en nog veel meer. Wij zijn heel erg blij met onze kast in de veranda, hij staat er gewoon perfect! Dank je wel Old BASICS.”
Lonneke
Leende

“We krijgen veel complimenten over de kast en inmiddels hebben we al twee bevriende stellen ‘besmet’. Die hebben er nu ook een staan. Inmiddels hebben wij hem alweer drie jaar en ik ben er nog elke dag blij mee: dat lijnenspel, het industriële en het geeft zoveel sfeer aan ons huis!”
Maike
Driebergen

“Super blij met onze kast, bedankt voor de service...Toen we op zoek gingen naar meubels kon er geen enkele kast tippen aan deze kast. Dus op een regenachtige zaterdag zijn we bij jullie geweest en werden nog enthousiaster over alle kasten die er stonden en de mogelijkheden. We zijn prettig geholpen, goede adviezen van degene die ons hielp en werden goed op de hoogte gehouden van het bestel proces. Ook de levering verliep goed ondanks alle corona maatregelen.”
Ellen
Rietmolen

“Demi apothekerskast is helemaal zoals verwacht en prima geleverd. Hij staat prachtig. Word er elke keer als ik hem zie weer blij van.”
Marianne
Hilversum

“We are so happy with our new cabinet! Thank you”
Wiebke
Keulen Duitsland

“Ben super blij met de toonbank. Ik heb al mijn stalen er in. Ik kom binnenkort even bij jullie terug voor een kast.”
Jolanda
Gorredijk

“De kast is prachtig!”
Nancy
Heerlen

“De kast staat en we zijn er super blij mee. De mannen van het transport waren ook geweldig.”
Mieke
Almere

“Vorige week de apothekerskast Ivar Noir binnengekregen. Infocontact en bestelproces goed en makkelijk. Snelle levering en super afgeleverd door hun vervoerder. Nette, aardige gasten die de kast netjes op zijn plaats hebben gezet. Kast wel wat aangepast aan onze wensen. Verlichting aangebracht en houten planken verwisseld voor glas. Makkelijk te doen en super resultaat. Zeer tevreden over deze transactie met Old BASICS”
Mirjam
Den Haag

“We zijn super blij met de kast! Hij voldoet aan alle verwachtingen.”
Susan
Boxtel

“Ik wilde jullie toch even laten weten, dat wij heel tevreden zijn, uiteraard over de kast! Deze is echt prachtig en zijn wij heel blij mee! Maar ook over de bestelprocedure (heel snel!) en de bezorging. De heren hebben dit echt heel netjes en zorgvuldig gedaan. Dus dat vonden wij wel het doorgeven waard. ”
Lorike
Leiden

“Blij met onze nieuwe kast van Old BASICS!”
Marjan
Wieringerwerf

“Super blij met onze mooie vitrine kast!”
Gidia
Leiden

“De kast staat hoor, ben er super blij mee, is echt gaaf geworden!”
Adeline
Oegstgeest

“Gisteren is onze kast geleverd. We zijn er zoooo blij mee. Bedankt voor jullie goede service!!”
Esther
Notter

“Nogmaals dank voor de service en prachtige kast, we genieten er volop van!”
Marloes
Amersfoort

“Via een advertentie kwamen we bij Old BASICS terecht. Er werd alle tijd voor ons genomen en we zijn uitstekend geadviseerd. Ook de aflevering werd uiterst professioneel uitgevoerd. Chapeau! Wanneer je iets speciaals wilt dan kun je hier prima terecht!”
Michael
Wijk bij Duurstede

Weergave 24 van 32 reviews

Reviews

Benieuwd wat de ervaringen zijn van klanten die jou zijn voorgegaan? Lees ze hier! 

Stuur jouw feedback!

Heb je een meubel van Old BASICS thuis staan? Wij zijn heel benieuwd naar het resultaat! Stuur je ons een foto toe? We horen ook graag hoe je ervaring was op het gebied van service, kwaliteit, levering en bestelgemak. Laat het ons weten via de e-mail!

Foutje?

Zoals bij elk bedrijf waar mensen werken, kan er natuurlijk ook bij ons iets misgaan. Als dat zo is, neem dan gerust contact met ons op om dit te bespreken. We doen altijd ons uiterste best om dit snel en netjes op te lossen! Uiteraard horen we ook graag waar je erg tevreden over bent en waar we dus zeker mee door moeten gaan! Zo houden we elkaar scherp en gaan we voor het beste resultaat!

Meer beoordelingen?

Wil je nog meer reviews lezen over Old BASICS? Kijk dan op onze Facebookpagina bij 'recensies' of bij onze Google-reviews.