Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 31 oktober  van 10.00-16.00 uur 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur
Doordeweeks Op afspraak (binnen werktijden) contact
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Reviews
VAN ONZE KLANTEN


“Onze kast is inmiddels ingericht en staat prachtig in ons huis in Zwolle. Bedankt voor alle goede adviezen!”
Ido & Annemiek
Zwolle

“De kast ondertussen in de woonkamer en staat prachtig 😍”
Derrien
Apeldoorn

“Hierbij een foto van de half ingerichte kast. We zijn er erg blij mee. Dank voor alle service.”
Roel & Lucia
Renkum

“Inmiddels staat de door u in drie delen gemaakte kast (in verband met het vervoer ) in ons huis in Italië. We zijn er erg blij mee!”
André
Italië

“De kast is prachtig, staat prachtig in onze woonkamer en wordt ook door anderen bewonderd. ”
Paul & Sophie
Amsterdam

“Ik ben erg blij met mijn kast! ”
Ariadne
Den Haag

“Mijn man en ik zijn heel enthousiast over de beide kasten die we dit voorjaar bij jullie besteld hebben. Ze zijn praktisch en staan prachtig in ons deels antieke, deels landelijke interieur. Het hele proces van bestellen en leveren is prima verlopen. We zijn blij en tevreden en trots op onze mooie kasten! Onze hartelijke dank!”
Joke
Nunspeet

“Zo ziet onze nieuwe kast er in onze keuken uit! We zijn er heel blij mee, bedankt! Ook bedankt voor de nette bezorging, prima vervoerder, en snel!”
Marjolein
Elst

“Hij staat inmiddels bij ons! En we zijn er heel erg blij mee! Dank jullie wel! Ook voor de snelle levering.”
Linda
Amerongen

“Vandaag is onze kast geleverd. Is super mooi geworden! Zijn er meer dan tevreden over. Staat prachtig in ons nieuwe huis. Hartelijk bedankt voor jullie meedenken, service en kwaliteit. Zullen jullie zeker aanbevelen. ”
Ingrid en Rob
Wilhelminaoord

“Everything is perfect! I love it.”
Maria
Fellbach Duitsland

“De kast staat , veel eerder geleverd dan we zelf dachten. We zijn er super blij mee.”
Tineke
IJsselmuiden

“...We zijn er heel blij mee en het staat prachtig in ons nieuw huis in de blauwestad. Nogmaals heel veel dank, veel succes met het maken van zo’n mooi product.”
Corry
Beerta

“Bedankt voor de prachtige kasten.”
Barbara
Zeist

“Ik wilde jullie nog even laten weten dat we super blij zijn met de kast en dat de kleur perfect past bij de rest van het interieur! Dank voor jullie goede adviezen en meedenken. We zijn erg tevreden.”
Marleen
Leusden

“De kast is echt heel mooi. Hier zijn twee foto’s van de kast bij ons thuis. Wij zijn er heel blij mee.”
Kristin
Amsterdam

“Gisteren is de kast gebracht. Ik ben er ontzettend blij mee. Hij staat hier prachtig!”
Neke
Groningen

“Bedankt voor de mooie kast! ”
Koen
Amersfoort

“Een tijdje geleden bestelde ik bij jullie een Demi 2 voor ons vakantiehuisje in Zeeland. En de kast is even prachtig als ik gehoopt had. Ik ben er echt superblij mee.”
Tin
Nieuwvliet

“Ik wilde jullie nogmaals bedanken voor het postbureau - het is in goede staat en we zijn er erg tevreden mee. De bezorging was ook zeer professioneel en vriendelijk. Hartelijk dank! ”
Jonne
Den Haag

“De hoge witte boeken-/wandkast maakte plaats voor dit grappige kastje. Ik was op slag verliefd toen ik em zag op de site van @oldbasics, de hoge pootjes, de zijkanten van glas, de kleur (hoewel ik dacht dat de kleur iets meer roze was, het neigt toch meer naar zalmoranje. Maakt niet uit, ben er blij mee. Verven kan altijd nog)”
Marije
Stolwijk

“We moesten er wel een eindje voor rijden, maar dat hadden we er graag voor over. Het rondkijken in de showroom was het ook meer dan waard. Wat een mooie kasten, tafels, kleinmeubelen en nog veel meer. Wij zijn heel erg blij met onze kast in de veranda, hij staat er gewoon perfect! Dank je wel Old BASICS.”
Lonneke
Leende

“We krijgen veel complimenten over de kast en inmiddels hebben we al twee bevriende stellen ‘besmet’. Die hebben er nu ook een staan. Inmiddels hebben wij hem alweer drie jaar en ik ben er nog elke dag blij mee: dat lijnenspel, het industriële en het geeft zoveel sfeer aan ons huis!”
Maike
Driebergen

“Super blij met onze kast, bedankt voor de service...Toen we op zoek gingen naar meubels kon er geen enkele kast tippen aan deze kast. Dus op een regenachtige zaterdag zijn we bij jullie geweest en werden nog enthousiaster over alle kasten die er stonden en de mogelijkheden. We zijn prettig geholpen, goede adviezen van degene die ons hielp en werden goed op de hoogte gehouden van het bestel proces. Ook de levering verliep goed ondanks alle corona maatregelen.”
Ellen
Rietmolen

Weergave 24 van 46 reviews

Reviews

Benieuwd wat de ervaringen zijn van klanten die jou zijn voorgegaan? Lees ze hier! 

Stuur jouw feedback!

Heb je een meubel van Old BASICS thuis staan? Wij zijn heel benieuwd naar het resultaat! Stuur je ons een foto toe? We horen ook graag hoe je ervaring was op het gebied van service, kwaliteit, levering en bestelgemak. Laat het ons weten via de e-mail!

Foutje?

Zoals bij elk bedrijf waar mensen werken, kan er natuurlijk ook bij ons iets misgaan. Als dat zo is, neem dan gerust contact met ons op om dit te bespreken. We doen altijd ons uiterste best om dit snel en netjes op te lossen! Uiteraard horen we ook graag waar je erg tevreden over bent en waar we dus zeker mee door moeten gaan! Zo houden we elkaar scherp en gaan we voor het beste resultaat!

Meer beoordelingen?

Wil je nog meer reviews lezen over Old BASICS? Kijk dan op onze Facebookpagina bij 'recensies' of bij onze Google-reviews.