Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 29 juni zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Binnenkijken

Woonboerderij op de Veluwe

In een prachtige woonboerderij op de Veluwe staat deze grote open boekenkast. De bewoners waren op zoek naar een wand vullende kast. Omdat ze al meerdere meubels bij Old BASICS besteld hadden, wisten ze dat ze een meubel geheel naar wens op maat konden laten maken!

De combinatie van strakke vormen, natuurlijke materialen en ambachtelijk handwerk moest de basis worden voor het ontwerp. Bij binnenkomst in de boerderij valt de imposante boekenkast meteen op. De kast is volledig op maat gemaakt en past perfect bij de stijl van de woning. Het hout is prachtig afgewerkt en geeft de kast een warme en sfeervolle uitstraling.

‘We zijn enorm blij met onze boekenkast van Old BASICS! De strakke vormgeving combineert mooi met de ambachtelijke uitstraling van de handgeschilderde houten kast. Omdat de kast speciaal voor ons is bedacht en gemaakt qua hoogte, breedte en indeling, past hij perfect in huis!’ Aldus Klaas en Hilde. 

Wil jij ook een perfect passende kast voor jouw interieur? Zowel van hout als staal kun je jouw droommeubel laten ontwerpen. Neem gerust contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte!

Fotocredits: Geke

WIL JE DEZE INSPIRATIE

DELEN?