Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdagochtend 13 juni van 10.00-12.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Tafels en zitmeubels

Tafels en zitmeubels

Ben je op zoek naar een mooie tafel, een leuke houten stoelen of een stoere bank? Dan zit je bij Old BASICS helemaal goed. We hebben een breed assortiment met prachtige en unieke tafels en zitmeubels! Van grote eettafels en klepbanken, bureaus en houten stoelen tot kleine salontafels en krukjes! Naast houten tafels en zitmeubels hebben we ook stalen tafels en zitmeubels voor élke woonstijl!

Tafels en zitmeubels op maat

Moet jouw perfecte tafel aan specifieke maten of kleuren voldoen? Zoek je een passende klepbank in jouw favoriete kleur? Dan maken we voor jou graag een meubel op maat! We maken industriële tafels en banken met stalen poten maar ook geheel houten meubels. Dat doen we al sinds 2007! Op onze website en in onze loods vind je veel voorbeelden van onze tafels op maat en zitmeubels op maat. Op basis van jouw wensen maken we een passend ontwerp. De meubels worden met de hand gemaakt, een sterk staaltje ambachtelijk vakwerk!

BASICS Elements

Ook onder onze eigen huislijn BASICS Elements hebben we stoere tafels en zitmeubels opgenomen! We ontwerpen deze meubels zelf en de ze kenmerken zich door een stoere vintage look & feel en een scherpe prijs. We kiezen daarbij voor stoere basiskleuren zoals zwart, wit en grijs. De BASICS Elements tafels en krukken zijn eigentijds en passen in elk interieur!

Unieke oude tafels en stoelen

Voor unieke oude tafels, banken en stoelen is Old BASICS hèt adres! We speuren heel Europa af om de mooiste exemplaren te vinden! We hebben brocante tafels, banken en stoelen met echte oude patina; een mooie verweerde sleetse uitstraling, waar de oude sfeer en het gebruik van af straalt. Deze landelijke meubels geven sfeer en warmte aan je huis. Bij Old BASICS vind je ook stoere vintage tafels , klepbanken en krukken van mooi oud hout, die perfect bij een Scandinavisch of industrieel interieur passen. De kleine imperfecties maken deze oude meubels bijzonder en sfeervol dus daar worden ze juist op geselecteerd!

Tafels en zitmeubels voor elke woonstijl

Zoek je een tafel, stoelen of een houten bank in een specifieke woonstijl? Hou je van stoere materialen en dan kun je je hart ophalen bij onze industriële tafels en industriële zitmeubels! Ben je op zoek naar wat meer warmte en niet teveel tierlantijnen, dan kies je een landelijke tafel of een mooie klepbank. Wil je juist wél mooi uitgewerkte details en een verweerde uitstraling dan past een brocante tafel met brocante stoelen het best bij jou! En voor liefhebbers van strak en functioneel met lichte en naturelle tinten hebben we een mooi assortiment Scandinavische tafels en zitmeubels.

Koop de mooiste tafels en zitmeubels online !

Makkelijk een tafel of zitmeubels shoppen? Kijk dan rond op de website van Old BASICS. Daar vind je ons gehele assortiment met duidelijke foto’s en informatie over de maten en de kleur. Zo kun je vanuit huis rondneuzen en een keuze maken. Neem voor extra informatie of advies gerust contact met ons op! Heb je wat meer tijd? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om langs te komen in onze loods in Kootwijkerbroek, waar je heel veel tafels en zitmeubels kunt bekijken!

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Tafels en zitmeubels   -   Secretaires   -   Brocante boekenkast   -   Landelijke vitrinekast   -   Glas- en aardewerk   -   Kapstokken en wandrekken   -   Lampen   -   Brocante meubels   -   Landelijke kast   -   Brocante tafels   -   Textiel   -   Robuuste tafels   -   Brocante winkelinrichting   -   Oude industrielampen   -   Brocante lampen   -   Commodes   -   Brocante toonbank   -   Brocante accessoires