Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Ode aan de apothekerskast!

In welk deel van het huis je ook op zoek bent naar een geschikt meubel, een apothekerskast kan altijd! Old BASICS heeft een steeds wisselend assortiment unieke oude dokterskasten. Van ijzer, van hout, enorm groot of juist heel klein, ze zijn te vinden in allerlei soorten en maten!

Fotocredits: Marjon Hoogervorst/Vorstin

Elk soort heeft weer zijn eigen favoriete plek in huis. Zo staan smalle (ijzeren) apothekerskasten ontzettend stijlvol in de badkamer.

Fotocredits: Elisabeth Heier/Silver blonde. House of Pictures

Een massieve houten winkelkast doet het goed in de keuken, woonkamer of in een bedrijfsgelegenheid. Deze relatief ondiepe kasten bieden vaak tal van opbergmogelijkheden. Daarnaast bestaan ze uit meerdere delen, waardoor deze blikvangers gemakkelijk in een ruimte te plaatsen zijn.

De echte trendsetters zetten een kleine apothekertrolley naast het bed. Ook in een kleine slaapkamer kan deze industriële verschijning prima staan; het meubel wekt een ruimtelijke indeling door al het glas. Ook deze trolleys vind je regelmatig bij Old BASICS.

Op zoek naar een stoere ijzeren apothekerskast met specifieke maten, kleur en indeling? Laat dan de kast naar je wensen op maat maken!