Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 25 mei zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

In the picture

Ode aan de apothekerskast

In welk deel van het huis je ook op zoek bent naar een geschikt meubel, een apothekerskast kan altijd! Old BASICS heeft een steeds wisselend assortiment unieke oude dokterskasten. Van ijzer, van hout, enorm groot of juist heel klein, ze zijn te vinden in allerlei soorten en maten!

Fotocredits: Marjon Hoogervorst/Vorstin

Elk soort heeft weer zijn eigen favoriete plek in huis. Zo staan smalle (ijzeren) apothekerskasten ontzettend stijlvol in de badkamer.

Fotocredits: Elisabeth Heier/Silver blonde. House of Pictures

Een massieve houten winkelkast doet het goed in de keuken, woonkamer of in een bedrijfsgelegenheid. Deze relatief ondiepe kasten bieden vaak tal van opbergmogelijkheden. Daarnaast bestaan ze uit meerdere delen, waardoor deze blikvangers gemakkelijk in een ruimte te plaatsen zijn.

De echte trendsetters zetten een kleine apothekertrolley naast het bed. Ook in een kleine slaapkamer kan deze industriële verschijning prima staan; het meubel wekt een ruimtelijke indeling door al het glas. Ook deze trolleys vind je regelmatig bij Old BASICS.

Op zoek naar een stoere ijzeren apothekerskast met specifieke maten, kleur en indeling? Laat dan de kast naar je wensen op maat maken!

WIL JE DEZE INSPIRATIE

DELEN?