Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 
2018-03

Gek op glas! 

Als er iets tijdloos is qua materiaal, dan is het wel glas! Glaswerk raakt nooit uit de mode en staat het hele jaar mooi in huis!

Glazen vazen en flessen kun je natuurlijk gebruiken voor bloemen of takken, maar exemplaren met een brede opening bijvoorbeeld ook als stolp. Creëer daarmee een stilleven in de sfeer van het seizoen!

Tegenwoordig zie je ook veel brede vazen met een kamerplant op water; zonder kluit, waarvan de wortels van de plant rustiek drijven in het heldere water. Een frisse verschijning!

Bij Old BASICS vind je glaswerk in verschillende vormen en formaten. Transparant glas, maar ook groen- en blauwtinten. Op onze website tonen we een selectie. Voor het complete assortiment zien we je graag in de loods!

Fotocredits: onbekend

Fotocredits: Lisanne van de Klift

Fotocredits: Welke.nl

Fotocredits: Bakker.com

Fotocredits: More Than Living

Fotocredits: Old BASICS

Op zoek naar een houten werkbank, oude trog of grote ronde broodplank zoals op de foto's? Benieuwd waar je zo'n stoere zwarte industrielamp kunt vinden? Ook dan kun je bij Old BASICS je hart ophalen!