Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 
2017-05-15

Industriële fabriekslampen

Industrielampen zijn niet meer weg te denken in een eigentijds interieur. Of je nu een vintage, industriële, scandinavische of brocante woonstijl hebt, deze lampen passen overal! 

We vinden de fabriekslampen niet alleen boven de eettafel of in de keuken, maar ook in de kinderkamer, op kantoor of in horecagelegenheden. In een groepje van twee of drie, of juist als uniek exemplaar trekt deze hanglamp de aandacht naar zich toe!

De meeste metalen industrielampen zijn geëmailleerd. De lampen zijn veelal in zwart, wit of (blauw)grijs en in verschillende maten te vinden. De roestige dop of de bedrukking op de zijkant geeft het authentieke karakter van de lamp weer.

Tegenwoordig zien we veel replica's en variaties op de industrielamp. Bij Old BASICS vind je nog de originele, oude fabriekslampen. Ben je dus op zoek naar een uniek exemplaar? Dan ben je bij Old BASICS aan het goede adres!

Benieuwd naar het huidige aanbod? Klik hier!

Fotocredits: Just an ordinary weekday

Fotocredits: VT Wonen

Fotocredits: Libelle (Kristel de Jong i.s.m. Bart Brussee)

Fotocredits: Renee Arns

Fotocredits: Liebes botschaft