Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 
2017-02-09

Dressoir Rustique

Het dressoir Rustique is al jarenlang een vast element in ons assortiment. En dat is niet voor niets! Dit tijdloze meubel past zich bij ieder interieur aan en is daarnaast ook nog eens multifunctioneel! 

Het meubel is handgemaakt en -geschilderd en heeft daarom een authentieke, ambachtelijke uitstraling. Het robuuste grenen blad heeft een prachtige geleefde uitstraling dat mooi complementeert met het sluitwerk op de lades en deuren. De asymmetrische indeling van de lades en deuren geven het geheel een speels karakter!

Fotocredits: Ariadne at Home

Omdat de kast geheel naar wens op maat gemaakt kan worden, zien we het dressoir Rustique in verschillende verschijningen terug: als roomdevider, toonbank, tv-meubel en een klant heeft het meubel zelfs als complete keuken getransformeerd! 

Fotocredits: Pfarrhaus Mödlich

Ben je tevreden over de indeling en de maten, maar wil je alleen de kleur aanpassen? Dat kan ook! Deze klant ging voor een mooie oudblauwe kleur die leuk matched met haar blauwe accessoires:

Wil je dit model ook graag op maat laten maken in het formaat, de indeling en (RAL-)kleur naar keuze? Vraag ons dan naar de mogelijkheden! Klik hier. Vind je de uitstraling van de kast heel mooi, maar ben je op zoek naar een hoge kast? Klik dan hier.