Openingstijden

Extra geopend op

ZaterdagOCHTEND 13 juli zijn wij extra geopend van 10.00 tot 12.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

In the picture

Dressoir Rustique

Het dressoir Rustique is al jarenlang een vast element in ons assortiment. En dat is niet voor niets! Dit tijdloze meubel past zich bij ieder interieur aan en is daarnaast ook nog eens multifunctioneel! 

Het meubel is handgemaakt en -geschilderd en heeft daarom een authentieke, ambachtelijke uitstraling. Het robuuste grenen blad heeft een prachtige geleefde uitstraling dat mooi complementeert met het sluitwerk op de lades en deuren. De asymmetrische indeling van de lades en deuren geven het geheel een speels karakter!

Omdat de kast geheel naar wens op maat gemaakt kan worden, zien we het dressoir Rustique in verschillende verschijningen terug: als roomdevider, toonbanktv-meubel en een klant heeft het meubel zelfs als complete keuken getransformeerd! 

Wil je dit model ook graag op maat laten maken in het formaat, de indeling en (RAL-)kleur naar keuze? Vraag ons dan naar de mogelijkheden! Klik hier. Vind je de uitstraling van de kast heel mooi, maar ben je op zoek naar een hoge kast? Klik dan hier.

Fotocredits: Ariadne at Home, Pfarrhaus Mödlich

WIL JE DEZE INSPIRATIE

DELEN?