Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdag 30 mei van 10.00-16.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Brocante salontafel

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
Soort
Materiaal
Formaat

Brocante salontafel

Wil je jouw zithoek opfleuren met een mooie salontafel in een landelijke of brocante sfeer? Voor karaktervolle en unieke salontafels ben je bij Old BASICS aan het juiste adres!

Brocante & vintage salontafels

Bij een brocante sfeer wordt vaak aan de Franse woonstijl gedacht. Maar ook voor liefhebbers van een Scandinavische en landelijke woonstijl zijn brocante salontafels een sfeervolle aanvulling in het interieur! Hou je van naturelle kleuren, zoals wit, grijs of naturel oud hout? Kijk dan bij onze ronde houten salontafels en lage slagerstafels. Mag het van jou nog een tikkeltje stoerder? Kies dan voor een vintage tafeltje van metaal in een industrieel brocante stijl!

Salontafel op maat

Vraagt jouw woonkamer of zitkamer om een salontafel met een specifieke maatvoering of kleur? Laat de brocante salontafel van je wensen dan bij Old BASICS op maat maken! Wij maken tafels op maat van hout en staal. De meubels worden handgemaakt door ervaren meubelmakers! De houten tafels kunnen geschilderd worden in elke RAL-kleur met een strakke of juist met een licht geleefde look! Neem contact met ons op voor informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

Shop salontafels online!

Ons aanbod brocante en vintage salontafels wisselt regelmatig. Bekijk de huidige collectie online en shop makkelijk online. Naast diverse detailfoto’s vind je hier ook verdere informatie, zoals maten en kleur. Wil je de salontafels en al onze andere brocante en vintage tafels in het echt zien? Breng dan een bezoekje aan onze loods van meer dan 800 m2! 

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Landelijke kast   -   Brocante kaptafels en nachtkastjes   -   Oude ladenkasten   -   Brocante accessoires   -   Antieke meubelen   -   Oude industrielampen   -   Brocante salontafel   -   Linnenkast   -   Lampen   -   Brocante tafel   -   Bijzettafels   -   Brocante toonbank   -   Kaptafels   -   Kasten op maat   -   Glas- en aardewerk   -   Tafels en zitmeubels   -   Commodes   -   Brocante servieskast of keukenkast