Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdagochtend 11 juli van 10.00-12.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Industrieel brocante

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
  • dichte kast
  • open kast
  • vitrinekast
Soort
Materiaal
Kleur
Formaat
Toonbank
€ 1495
Toonbank
€ 1495
Toonbank
€ 995
Werkbank
€ 495
Werkbank
€ 695
Bankje
€ 79

Industrieel Brocante

Dit is de stoerdere stroming binnen vintage & brocante meubels. Het zijn oude meubels en accessoires met industriële uitstraling qua vormgeving en gebruikte materialen. Deze stoere meubelen en accessoires werden vroeger vaak in oude fabrieken, bedrijven, ziekenhuizen en winkels gebruikt. Ze zijn veelal van metaal of hout gemaakt en hebben vaak een praktische en strakke vormgeving. Deze combinatie maakt dat deze woonstijl goed te combineren is met een strakke inrichting, maar ook een vintage, stoer landelijke of brocante stijl.

Brocante kasten in industriële stijl

Voor liefhebbers van de woonstijl ‘industrieel brocante’ heeft Old BASICS onder andere unieke oude apothekerskasten in het assortiment, zowel van ijzer als van hout. Maar ook stoere brocante toonbanken, die als sfeerbepalende winkelinrichting gebruikt kunnen worden, maar ook als keukeneiland of werkplek in huis. Brocante lockerkasten met een industrieel tintje zijn leuk en praktisch in de woonkamer of hal maar ook op de kinderkamer en geven veel handige opbergruimte! De kleine imperfecties maken deze oude kasten in industriële brocante stijl bijzonder en sfeervol dus daar worden ze juist op geselecteerd! De geleefde uitstraling maakt het tot een unieke stoere eyecatcher in jouw huis!

Industriële tafels, banken en accessoires

Naast kasten in industrieel brocante stijl heeft Old BASICS ook allerlei brocante tafels, banken en stoelen met een industrieel tintje. Stijl je huis verder af met accessoires in deze stoere en sfeervolle woonstijl zoals kisten en ijzeren voorraadbakken voor het opbergen, kapstokken, houten troggen en prachtige oude industrielampen. Deze unieke oude industriële lampen zijn er in verschillende soorten en maten en zijn voorzien van nieuwe bedrading.

Shop industrieel brocante online!

Onze webshop staat gevuld met prachtige meubels en accessoires in een industrieel brocante stijl! Je vind bij elk item meerdere foto’s en productinformatie. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op! 

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Landelijke kast   -   Kaptafels   -   Zeep   -   Emaille   -   Brocante medicijnkasten   -   Textiel   -   Krukjes   -   Brocante toonbank   -   Bureau's   -   Glas- en aardewerk   -   Decoratie   -   Antieke meubelen   -   Brocante buffetkast   -   IJzeren apothekerskasten   -   Lampen   -   Brocante kinderkasten   -   Brocante kast   -   Brocante winkelinrichting