Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdag 28 maart van 10.00-16.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Industrieel brocante

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
  • dichte kast
  • open kast
  • vitrinekast
Soort
Materiaal
Kleur
Formaat
Dressoir
€ 895
Toonbank
€ 1395
Toonbank
€ 1495
Toonbank
€ 1795
Toonbank
€ 2195
Toonbank
€ 995
Kast
€ 449
Werkbank
€ 495
Werktafel
€ 695
Bankje
€ 79
Bank
€ 299

Industrieel Brocante

Dit zijn oude meubels en accessoires met industriële uitstraling qua vormgeving en gebruikte materialen. Old BASICS heeft een ruim en steeds wisselend assortiment industrieel brocante. Deze stoere meubelen en accessoires werden vroeger vaak in oude fabrieken, bedrijven, ziekenhuizen en winkels gebruikt. Ze zijn van metaal of hout gemaakt en hebben een praktisch, simpel en strakke vormgegeving. Deze combinatie maakt dat deze woonstijl goed te combineren is met een strakke inrichting, maar ook een vintage, stoer landelijke of brocante stijl.

Brocante meubels in industriële stijl

Old BASICS heeft o.a. unieke oude apothekerskasten, zowel van ijzer als van hout. En oude brocante toonbanken en bureau's die als sfeervolle winkelinrichting gebruikt kunnen worden, maar ook als keukeneiland in een woonhuis. Verder vind je bij ons stoere oude ladenkasten van hout of ijzer en prachtige oude lockerkasten. De unieke brocante lockerkasten staan ontzettend leuk in de woonkamer en geven veel handige opbergruimte! Deze kasten worden ook veel op kinderkamers gebruikt als kledingkast of speelgoedkast. Old BASICS maakt ook ijzeren apothekerskasten, toonbanken en houten lockerkasten op maat; alles is handgemaakt en heeft daardoor de oude uitstraling van industrieel brocante!

Industriële accessoires

Naast meubelen in industrieel brocante stijl heeft Old BASICS ook allerlei accessoires ; stoere ijzeren voorraadbakken en houten mangelbakken, maar ook prachtige oude industrielampen. Deze unieke oude industriële lampen zijn er in verschillende soorten en maten. We hebben ook een ruim assortiment oude brocante apothekersflessen! En niet te vergeten diverse stoere oude brocante kisten.

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Hangkastjes   -   Oude industrielampen   -   Oude kasten   -   IndustriĆ«le meubels   -   Lampen   -   Brocante toonbank   -   Apothekerskast op maat   -   Brocante lampen   -   Kloostertafel   -   Ons beleid met betrekking tot het Coronavirus   -   Keukeneiland   -   Landelijke kast   -   Industrieel brocante   -   Slaapkamer   -   Slagerstafels   -   Landelijke vitrinekast   -   Oude ladenkasten   -   Linnenkast