Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdagochtend 11 april van 10.00-12.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Brocante toonbank

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
  • dichte kast
  • open kast
  • vitrinekast
Soort
Materiaal
Kleur
Formaat

Brocante toonbanken

Old BASICS heeft regelmatig unieke oude brocante toonbanken in het assortiment. We komen regelmatig bijzondere exemplaren tegen ! Een brocante oude toonbank kan gebruikt worden als winkelinrichting bij een restaurant, kantoor of winkel. Maar brocante toonbanken kunnen ook prima in huis! Gebruik ze bijvoorbeeld als werkeiland in de keuken of room divider tussen de keuken en de woonkamer.

Echte oude toonbanken

De brocante toonbanken in ons assortiment zijn echt oud en komen uit verschillende oude winkels en apotheken in heel Europa en zijn steeds uniek! Ze hebben prachtige oude doorleefde werkbladen. De oude brocante toonbaken verschillen in grootte en in uitvoering, zo hebben we ze met vitrinedeuren, met lades of open vakken en ze hebben lekker veel opbergruimte. Daarom zijn ze ook erg gewild als keukeneiland.

Op maat

Zoek je een speciale maat toonbank of een bijzondere indeling dan kun je bij Old BASICS een toonbank geheel naar wens op maat laten maken. We werken met ijzer en (oud) hout. Dus of je nu een stoere industriële toonbank wil of een brocante toonbank met uitgewerkte panelen en houtsnijwerk het kan allemaal. Omdat onze maatwerk meubels met de hand gemaakt worden hebben ze een licht geleefde uitstraling, maar een echte oude look kan ook! Voor informatie over het op maat maken van meubels kun je altijd contact met ons opnemen!

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Slaapkamer   -   Kasten op maat   -   Sidetables   -   Textiel   -   TV-meubels   -   Linnenkast   -   Salontafels   -   Klepbank   -   Industrieel brocante   -   Tafels op maat   -   Werkbanken   -   Secretaires   -   Brocante stoelen   -   Brocante servieskast of keukenkast   -   Brocante lampen   -   Kloostertafel   -   Brocante toonbank   -   Brocante medicijnkasten