Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 30 oktober zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur
Doordeweeks Op afspraak (binnen werktijden) contact
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Producten filteren
Materiaal
Woonstijl
Type & Details
Soort
Kleur
Productlijn
Formaat
Materiaal
Woonstijl
Type & Details
Soort
Kleur
Productlijn
Formaat

Oude ladenkasten

1-2110-001 | Uniek oud

Brocante kast

€ 595,00

1-2106-019 | Uniek oud

Werkbank

€ 1.695,00

1-2102-037 | Uniek oud

Ladenkast

€ 595,00

1-1508-006 | Maatwerk

Grutterskast Grand 4-7015

€ 2.695,00

1-1505-008 | Maatwerk

Dressoir Ferro 2-7021

€ 1.295,00

Weergave 5 van 5 producten

Oude ladekasten

Ben je op zoek naar een karaktervolle ladekast voor je huis of bedrijf?  Dan moet je zeker onze website in de gaten houden! Regelmatig kopen we prachtige oude kasten met lades o.a. van winkels, fabrieken en apotheken. Dit zijn echte oude en dus unieke ladekasten, waar je niet snel een tweede van vindt. De oude ladekasten in ons assortiment zijn zeer verschillend: lagere modellen zoals een toonbank of dressoir, maar ook grote en hoge kasten. Sommige kasten hebben naast lades ook deuren of open ruimtes met planken, zodat de kast praktisch en multifunctioneel is.

Landelijke, Scandinavische en industriële ladekasten

De oude ladekasten hebben we in verschillende stijlen: van landelijk met houtsnijwerk, Scandinavisch strak en functioneel of tot stoer of industrieel. De kleine imperfecties maken deze oude kasten bijzonder en sfeervol dus daar worden ze juist op geselecteerd! We hebben kasten van hout en ook stoere ijzeren ladekasten.

Ladenkast in oude stijl op maat

Kun je de perfecte oude ladekast niet vinden? Zoek je een specifieke maat, indeling of kleur? Bij Old BASICS maken we ook kasten op maat. Dus ook ladekasten en zelfs in een oude look! Laat je inspireren door de meubels in onze webshop of bespreek je eigen ideeën met ons. Met jarenlange kennis en ervaring helpen we je graag met ladekast van jouw wensen! Voor advies en informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Of kom inspiratie opdoen in onze winkel/ loods in Kootwijkerbroek!  

Shop jouw mooiste oude ladekast online !

Onze ladekasten vind je in onze webshop met detailfoto’s en informatie over de maat, indeling en kleur. Bij vragen neem je gewoon even contact met ons op. Zo shop je makkelijk vanuit huis! Heb je zin om langs te komen in onze grote loods van 800m2? Check de openingstijden; je bent van harte welkom en de koffie staat klaar.  Ook via sociale media zoals Instagram, Facebook en Pinterest houden we je op de hoogte van onze aanwinsten. Houd ons dus in de gaten, want onze unieke oude kasten hebben vaak al snel een ‘nieuw huis’ gevonden!