Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 
2016-09

VT Wonen en Designbeurs 2016

Deze week is het weer zover! De VT Wonen en Designbeurs in de Amsterdam RAI, van 27 september tot en met 2 oktober 2016. Ben jij al op de beurs geweest of nog van plan om te gaan? Dan kun je niet om het VT Wonen huis heen! 

Het XXL huis heeft enorme vertrekken, zoals een kinderkamer, keuken, woon- en slaapkamer. VT Wonen combineert hierbij een mix van stijlen, waarin de meubels van Old BASICS een prominente plek hebben!

Naast onze retro apothekerskasten, een vintage rolluikenkast en een stoere salontafel vind je ook diverse kleine meubels en accessoires, zoals brocante wandkastjes en oude legerkisten. Hierbij alvast een klein tipje van de sluier...

Fotocredits: Old BASICS

Van boven naar beneden: apothekerskast Retro, apothekerskast Demi 1-IND, houten salontafel, roldeurenkast, wandkastje en boekenrek van Old BASICS. Neem een kijkje in onze loods voor ons complete aanbod accessoires zoals stoere legerkisten en brocante wandkastjes!