Openingstijden

Extra geopend op

ZaterdagOCHTEND 13 juli zijn wij extra geopend van 10.00 tot 12.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

News flash

Terugblik VT Wonen & Design beurs

Ben je op de VT Wonen & Designbeurs 2019 geweest? Dan heb je de stand van Old BASICS vast gezien! Wij waren te vinden in de VT Wonen city. Hier kon je verschillende modellen op maat gemaakte ijzeren kasten vinden: De apothekerskast Demi 3-7033 en apothekerskast Ferro 3-9010 waren te vinden op het workshopplein van VT Wonen. De apothekerskast Demi 2-9005 en apothekerskast Ferro 2-STEEL zag je in onze stand. 

Ook de brocante meubels en woonaccessoires in de stand zijn verkrijgbaar in onze winkel en webshop. Zoals de houten ladder, de oude werkbank, broodplanken, emaille voorraadpot, zinken schaal en kan, stoere industrielamp en houten kist

Het was voor ons de eerste keer dat niet alleen onze meubels, maar ook wij op de woonbeurs stonden. We vonden het ontzettend leuk, dus wie weet zie je ons in 2020 weer terug op de VT Wonen & Designbeurs! 

Ben je dit jaar niet geweest en toch nieuwsgierig, dan hierbij een blik in onze stand. Wil je zien welke vitrinekasten op het workshopplein stonden? Klik dan hier.

Fotocredits: Old BASICS

WIL JE DEZE INSPIRATIE

DELEN?