Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 
2019-09

Something old, something new...

'Voor ons nieuwe huis was ik op zoek naar een kast met een vrij specifieke maat (hoog en ondiep). En het liefst niet helemaal gesloten, met bergruimte achter een deurtje en ruimte om mooie spullen uit te stallen. Speurend op het internet stuitte ik op de apothekerskasten van Old BASICS die oud lijken, maar gewoon helemaal nieuw zijn en helemaal naar jouw wensen op maat worden gemaakt. Dat leek te mooi om waar te zijn!'

Niets bleek minder waar. Na een bezoek aan de loods werd Annemarie (@commeamie op Instagram) overtuigd waarop ze koos voor de apothekerskast Demi in een sneeuwwitte RAL-kleur. De op maat gemaakte ijzeren kast past perfect bij haar frisse Scandinavische interieur!

Naast de stoere vitrinekast slaagde ze bij Old BASICS ook nog voor iets anders bijzonders aan de wand. Annemarie: 'We vonden een prachtig gewei, de eerste aankoop voor aan de muur in ons nieuwe huis.' Geweien vind je bij Old BASICS in alle soorten en maten, naast andere unieke brocante woonaccessoires.

Dankzij het eenvoudige, rustige interieur komen de nieuw gemaakte apothekerskast en het oude gewei goed tot hun recht in de ruimte. Echte eyecatchers! 

Fotocredits: @commeamie