Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 29 juni zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Binnenkijken

Landelijk & Industrieel

Via een bekende die al een apothekerskast op maat had gekocht bij Old Basics, werd Annemarie enorm nieuwsgierig naar ons aanbod. Ze ging onze Instagram-pagina meteen volgen en de website uitpluizen. Zo deed Annemarie veel inspiratie en ideeën op voor haar droomkast!

In mei was het eindelijk zo ver, de verbouwing was der mate ver, dat ze een kast konden gaan bestellen. "Bij binnenkomst in de grote winkel van Old Basics werden we beide meteen enthousiast!" vertelt ze. "Wat een prachtig aanbod!"

Door het vele kijken op de website, had Annemarie al snel haar voorkeurskast; de Apothekerskast Demi. In de winkel zag ze hem al staan; die mocht het worden, maar dan nóg wat groter! Ze koos voor een afwerking met strakke witte poedercoating en binnenin eiken planken; dat is de perfecte combinatie tussen landelijk en industrieel wat prachtig past bij de rest van haar interieur!

"Hij staat nu te pronken in onze vernieuwde en uitgebouwde woning. De kast maakt het hele plaatje compleet! Bedankt voor het maken van onze droomkast!"

Wil jij ook jouw droomkast samenstellen? Kom dan gezellig bij ons langs! 

Fotocredits : Annemarie 

WIL JE DEZE INSPIRATIE

DELEN?