Openingstijden

Extra geopend op

ZaterdagOCHTEND 13 april zijn wij extra geopend van 10.00 tot 12.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Binnenkijken

Bijzonder hotel met unieke meubels!

Boutiquehotel LUTTIK is een klein, bijzonder hotel in het centrum van Alkmaar. Niet alleen het prachtige pand is heel speciaal, ook het interieur dat op geheel eigen wijze is samengesteld!

'Veel dingen bij LUTTIK doen we net een beetje anders dan ergens anders, of zien er anders uit dan ergens anders...we hebben namelijk alles zo bedacht en uitgewerkt zoals wij dat persoonlijk zelf graag zouden zien en ervaren als gast of klant,' aldus de eigenaren van het boutiquehotel.

De lichte, luxe hotelkamers ademen een Scandinavische sfeer uit. LUTTIK voegde hier oude elementen aan toe, zoals een verweerd bureau of een houten tafel. De oude geleefde slagerstafels van Old BASICS doen dienst als sidetable of badkamermeubel in het verder moderne interieur. Dit geeft het geheel wat meer karakter en persoonlijkheid! Ook de fraaie houten troggen die plek bieden voor de handdoeken, zijn afkomstig van Old BASICS.

Wij kunnen niet wachten om een nachtje door te brengen in dit bijzondere boutiquehotel! Misschien doen we stiekem geen oog dicht, zodat we extra lang van het sfeervolle interieur kunnen genieten! 

Fotocredits: Boutiquehotel LUTTIK 

WIL JE DEZE INSPIRATIE

DELEN?