Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdagochtend 11 april van 10.00-12.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Industriële meubels

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
  • dichte kast
  • open kast
  • vitrinekast
Soort
Kleur
Formaat
Trolley
€ 395
Kast
€ 695
Kast
€ 295
Lockerkast
€ 295
Kast
€ 295
Kast
€ 389
Kast
€ 395
Toonbank
€ 1795
Wandkast
€ 195
Toonbank
€ 2195
Kast
€ 449
Trolley
€ 279
Trolley
€ 279
Salontafel
€ 239
Postbureau
€ 795
Postbureau
€ 695
Kruk
€ 129
Kruk
€ 59
Stoel
€ 139
Bank
€ 299
Kruk
€ 119
Kruk
€ 129
Kruk
€ 129
Melkbus
€ 59
Schaal
€ 24,50
@-teken klein
€ 19,50
@-teken klein
€ 19.50
&-teken klein
€ 19.50
&-teken klein
€ 19.50
&-teken klein
€ 19.50
Weegschaal
€ 229
Schaal
€ 39,50

INDUSTRIËLE MEUBELS BIJ OLD BASICS

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een eyecatcher in hun interieur. Een industrieel meubel wordt steeds vaker als zo'n eyecatcher gebruikt. Old BASICS heeft een ruim en steeds wisselend assortiment industriële meubels. Deze stoere meubelen en accessoires werden vroeger vaak in oude fabrieken, bedrijven, ziekenhuizen en winkels gebruikt. Ze zijn van metaal of stoer hout gemaakt en hebben een praktisch, simpel en strakke vormgegeving. Deze combinatie maakt dat deze woonstijl goed te combineren is met een strakke inrichting, maar ook een vintage, stoer landelijke of brocante stijl.

OUDE ÉN MAATWERK MEUBELS IN INDUSTRIËLE STIJL

Old BASICS heeft o.a. unieke oude apothekerskasten, zowel van ijzer als van hout. En oude brocante toonbanken en bureau's die als sfeervolle winkelinrichting gebruikt kunnen worden, maar ook als keukeneiland in een woonhuis. Verder vind je bij ons stoere oude ladenkasten van hout of ijzer en prachtige oude lockerkasten. De unieke brocante lockerkasten staan ontzettend leuk in de woonkamer en geven veel handige opbergruimte! Deze kasten worden ook veel op kinderkamers gebruikt als kledingkast of speelgoedkast.

Old BASICS maakt ook ijzeren apothekerskasten, toonbanken en houten lockerkasten op maat; alles is handgemaakt en heeft daardoor de oude uitstraling van industrieel vintage en brocante! Ons maatwerk van ijzer is voorzien van een poedercoating. Dit geeft een strakke afwerking en brengt een zeer duurzame, bestendige deklaag aan het meubel.

INDUSTRIËLE ACCESSOIRES

Naast meubelen in industriële stijl heeft Old BASICS ook allerlei accessoires; stoere ijzeren voorraadbakken en houten mangelbakken, maar ook prachtige oude industrielampen. Deze unieke oude industriële lampen zijn er in verschillende soorten en maten. We hebben ook een ruim assortiment oude brocante apothekersflessen! En niet te vergeten diverse stoere oude brocante kisten. Kijk daarom lekker rond op onze website of kom kijken in onze grote loods!

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Brocante lampen   -   Oude ladenkasten   -   Slaapkamer   -   Hangkastjes   -   Tafels op maat   -   Brocante buffetkast   -   Apothekerskast op maat   -   Landelijke kast   -   Brocante kaptafels en nachtkastjes   -   Brocante accessoires   -   Landelijke vitrinekast   -   Brocante boekenkast   -   Kaptafels   -   Brocante tafel   -   Opbergen   -   TV-meubels   -   Brocante servieskast of keukenkast   -   Glas- en aardewerk