Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.







Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdag 29 februari van 10.00-16.00 uur en élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

IJzeren apothekerskasten

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
  • dichte kast
  • open kast
  • vitrinekast
Soort
Kleur
Formaat
Kast
€ 449

IJzeren apothekerskasten

Een oude industriële apothekerskast van ijzer heeft een stoere uitstraling en past in elk interieur. Deze sfeer wordt ook wel industrieel brocante genoemd. In een romantisch interieur geven de ijzeren apothekerskasten een stoer accent en bij een moderne inrichting geeft een ijzeren apothekerskast meer persoonlijkheid door de mooie oude brocante look. Er is veel interesse in ijzeren apothekerskasten en dat is goed te begrijpen! De ijzeren medicijnkasten of dokterskasten, zoals apothekerskasten ook wel genoemd worden, zijn vaak stijlvolle vitrinekasten die niet massief ogen.

Apothekerskasten bij Old BASICS

Old BASICS heeft een grote diversiteit van oude ijzeren apothekerskasten in het assortiment. Diverse modellen met veel of minder glas, strakke varianten of meer retro-stijl, smal of 2 deurs. Naast de ijzeren apothekerskasten hebben we ook houten apothekerskasten, ook deze houten varianten zijn er in 2 deurs en één deurs modellen.

Op maat

Bij Old BASICS kun je ook een ijzeren apothekerskast op maat laten maken. Elke maat is mogelijk, we hebben modellen van 50 cm tot ruim 3 meter breed! Verschillende mogelijkheden voor de indeling zijn er ook, zoals ijzeren kasten met met lades, dichte- of vitrinedeuren en ook ijzeren dressoirs en toonbanken maken we op maat. Ons maatwerk van ijzer is voorzien van een poedercoating. Dit is milieuvriendelijk en brengt een zeer duurzame, bestendige deklaag aan het meubel. 
Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Kapstokken en wandrekken   -   Brocante winkelinrichting   -   Zeep   -   Werkbanken   -   Slagerstafels   -   Industrieel brocante   -   Salontafels   -   Bijzettafels   -   Old BASICS WIN acties   -   Robuuste tafels   -   Kaptafels   -   Brocante medicijnkasten   -   TV-meubels   -   Glas- en aardewerk   -   Brocante kaptafels en nachtkastjes   -   Textiel   -   Lockerkasten en broodkasten   -   Brocante tafels