Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdag 25 juli van 10.00-16.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Brocante servieskast of keukenkast

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
Materiaal
Kleur
Soort
Formaat
Vitrinekast
€ 2095
Vitrinekast
€ 2895
Hangkast
€ 159
Hangkast
€ 149
Vitrinekast
€ 1495
Buffetkast
€ 595
Buffetkast
€ 1395
Hangkast
€ 149
Buffetkast
€ 1995
Vitrinekast
€ 1795
Hangkast
€ 195
Hangkast
€ 195
Buffetkast
€ 1995

Brocante servieskast of keukenkast

In een sfeervolle woonkeuken hoort natuurlijk een brocante servieskast of keukenkast! Een ideale servieskast of keukenkast heeft genoeg plek om je servies tentoon te stellen, maar ook voldoende opbergruimte om spullen uit het zicht te zetten. Met de unieke brocante en vintage kasten van Old BASICS voeg je daar nog iets aan toe: een persoonlijkheid en karakter!

Unieke oude kasten

Wij zijn gek op meubels met een verhaal en speuren dan ook heel wat af om deze blikvangers voor jou te vinden! Ook in de keuken, woonkamer of eetkamer is een brocante of vintage servieskast of keukenkast een mooie eyecatcher in jouw interieur. Of je nu een landelijke, Scandinavische of industriële sfeer in huis hebt. Bij Old BASICS vind je unieke oude kasten zoals brocante vitrinekasten en buffetkasten voor elke woonstijl!  

Brocante servieskast of keukenkast op maat

Wil je een servieskast of keukenkast, maar heb je specifieke afmetingen of een bepaalde indeling in gedachten? Geen probleem, ook dan kunnen we je helpen met het meubel van jouw wensen! Bij Old BASICS vind je namelijk ook handgemaakte meubels van hout en/ of staal die je geheel naar wens kunt samenstellen! De houten kasten op maat worden met de hand geschilderd in elke RAL-kleur met een strakke of juist met een licht geleefde brocante look! Vind voorbeelden en inspiratie op onze website of lever zelf een idee of ontwerp aan. Met jarenlange kennis en ervaring adviseren we je graag!

Shop jouw brocante kast online!

Bekijk onze ruime en afwisselende collectie brocante servieskasten en keukenkasten in de webwinkel en shop eenvoudig online! Wil je toch eerst even een kijkje nemen? Dat kan natuurlijk! Kom dan langs in onze loods met meer dan 800 m2 woonplezier! Daar vind je naast de mooiste brocante kasten ook heel veel andere meubels en woonaccessoires.

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Net binnen   -   Tafels op maat   -   Zeep   -   Brocante salontafel   -   Houten apothekerskasten   -   Bureau's   -   Buffetkast   -   Secretaires   -   Brocante buffetkast   -   Industriële meubels   -   Tafels en zitmeubels   -   Klepbank   -   Lockerkasten en broodkasten   -   Brocante kasten   -   Lampen   -   Bijzettafels   -   Oude ladenkasten   -   Industrieel brocante