Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdag 30 mei van 10.00-16.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Brocante eettafel

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
Soort
Materiaal
Kleur
Formaat

Brocante eettafel

De eettafel is voor velen het sociale middelpunt in huis! Hier wordt aan gegeten en gepraat, maar ook aan gewerkt. Een brocante eettafel zorgt voor karakter en sfeer op deze centrale plek in huis!

Unieke oude eettafel

Karakter en sfeer zijn ook precies de twee elementen die je kunt vinden binnen onze collectie brocante en vintage tafels! Tijdloze tafels met een mooie geleefde uitstraling. De kleine imperfecties maken deze oude tafels bijzonder en sfeervol dus daar worden ze juist op geselecteerd! Naast landelijke en brocante houten tafels, vind je bij Old BASICS ook eettafels met een stoer metalen onderstel in een ‘industrieel-brocante’ stijl. Deze oude vintage tafels zijn allemaal uniek, dus wees er snel bij!

Eettafel op maat

Of je nu op zoek bent naar een lange of korte eettafel. Een ronde, vierkante of ovalen tafel. Bij Old BASICS laat je de brocante tafel van jouw wensen op maat maken! We maken tafels op maat in een verweerde brocante uitstraling, maar ook landelijke tafels van oud hout tot strakke, industriële tafels van staal. De meubels worden handgemaakt door vakkundige meubelmakers in het formaat en de RAL-kleur van jouw keuze. Het blad wordt gemaakt van robuust oud hout voor een oude en brocante uitstraling!   

Brocante eettafel online kopen?

Ben je op zoek naar een unieke eettafel in een brocante of landelijke stijl voor in de keuken of eetkamer? Neem dan gauw een kijkje in onze uitgebreide webshop of kom langs in onze loods van meer dan 800 m2! Hier vind je ons totale assortiment tafels en veel wooninspiratie.

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Brocante buffetkast   -   Ons beleid met betrekking tot het Coronavirus   -   Oude ladenkasten   -   Antieke meubelen   -   Brocante eettafel   -   Brocante salontafel   -   Brocante tafel   -   Brocante stoelen   -   Houten apothekerskasten   -   Buffetkast   -   Brocante tafels   -   Brocante dressoirs   -   Brocante accessoires   -   Brocante kasten   -   Brocante webwinkel   -   Oude kasten   -   Tafels op maat   -   Brocante winkelinrichting