Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.







Nieuwsbrief

Meubels op maat

Bij Old BASICS kun je allerlei meubels op maat laten maken. We werken met massief hout en ijzer. Alle meubelen worden met de hand gemaakt. Houten meubels worden ook handgeschilderd. Onze stijl is uniek, landelijk en industrieel. Qua maat en uitstraling kan nagenoeg alles; van robuust en stoer tot sierlijk en verfijnd. Ook meubels van ijzer zoals apothekerskasten maken we op maat! Maar ook allerlei soorten & maten houten kasten, TV- en audio meubels, eettafels en (klep)banken.

Onze loods is geopend op: Zaterdagochtend 11 juli van 10.00-12.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Onze Werkwijze

Old BASICS maakt meubels van hout en/of ijzer. We werken samen met ervaren meubelmakers. Een sfeervolle en ambachtelijke uitstraling is ons 'handelsmerk'. Omdat alles handgemaakt is van massief hout en/of stoer ijzer, hebben de maatwerk meubels een solide en sfeervolle uitstraling die leeft! Zo kun je een uniek meubel laten maken, dat volledig voldoet aan je wensen. 

Persoonlijk ontwerp

 

Op onze website en in onze winkel vind je een breed scala aan meubels die op maat gemaakt kunnen worden. Deze meubels kunnen als inspiratie dienen voor jouw droommeubel! In onze winkel of via de email kun je al je wensen bespreken qua indeling en details. De meubels kunnen in elke gewenste RAL kleur gemaakt worden. Onze houten meubels worden met de hand geschilderd voor een mooie ambachtelijke uitstraling. De ijzeren meubels zijn voorzien van een kwalitatieve poedercoating. Poedercoating is duurzaam, sterk en geeft een strakke uitstraling aan de handgemaakte ijzeren meubels.
Op basis van jouw wensen wordt een persoonlijk ontwerp voor je gemaakt die we toesturen met een bijbehorende vrijblijvende offerte.
Naast meubels die speciaal voor jou ontworpen worden, is het ook mogelijk een oude kast of tafel na te maken in de door jou gewenste maat (reproductie). Hiervoor kun je altijd contact met ons opnemen.

Maatwerk proces

 

Ben je enthousiast geworden en wil je een meubel bestellen? Na akkoord en ontvangst van een aanbetaling wordt de bestelling in gang gezet. Zodra het meubel bij ons binnen is sturen we een email met foto's van het eindresultaat. Vervolgens kun je het meubel komen bekijken/ophalen in Kootwijkerbroek of we kunnen het transport in gang zetten via de meubeltransporteur.

Ons maatwerk assortiment

Inspiratie nodig?

 

Benieuwd hoe meubels van Old BASICS er in een woonsituatie uitzien? Of wil je ideeën opdoen voor het ontwerp van jouw wensen?

Neem een kijkje