Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 
2019-07

Black vs. White: apothekerskasten

We zullen het niet onder stoelen of banken schuiven...bij Old BASICS zijn we gek op zwart en wit!

Daarom vind je bij ons veel verschillende modellen ijzeren apothekerskasten in deze twee uitvoeringen. Zowel zwart als wit passen in een industrieel of Scandinavisch interieur. Het zijn kleuren die zich makkelijk laten combineren. Waarom dan toch voor de ene gaan en niet de andere?

Wit biedt rust, oogt ruimtelijk en geeft frisheid in je interieur. Daarnaast is het makkelijk te combineren met andere tinten, dus een fijne kleur als je houdt van het afwisselen van je accessoires. Zwart daarentegen is stoer, hiermee breng je een echt statement in huis. Een zwarte kast laat lichte accessoires echt uit de kast springen.

Welke kleur kies jij? Van boven naar onder: apothekerskast Ivar, apothekerskast Italo, apothekerskast Retro Rouler, apothekerskast Ivar Trois. Uniek aan onze ijzeren medicijnkasten is dat ze vrijwel allemaal van glas zijn voorzien in de zijwanden. Dit geeft een open uitstraling aan het industriële meubel! 

Fotocredits: Sandra Inden, Ilse geeft Vorm

Fotocredits: Old BASICS