Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 
2019-10-17

Apothekerskast in de hoofdrol

Ben je ook zo gek op het tv-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT Wonen? Kijk dan vooral zondag 27 oktober om 18.55 uur naar SBS 6! Een klein tipje van de sluier...de op maat gemaakte apothekerskast van Old BASICS speelt één van de hoofdrollen in de zesde aflevering!

VT Wonen styliste Marianne Luning gaat aan de slag in een woning in Zwolle. Het thema van de aflevering is 'Groot, groter, grootst...'. Daar kan deze enorme vitrinekast natuurlijk niet in missen!

Nu al nieuwsgierig geworden? Bekijk de apothekerskast Demi 3-9002 alvast in onze webwinkel! Deze kan op maat gemaakt worden in elke gewenste uitvoering en RAL-kleur. De ijzeren kasten zijn handgemaakt en worden voorzien van een poedercoating; dit geeft een strakke afwerking en breng een duurzame, bestendige deklaag aan het meubel.

Eén van onze kasten die eerder schitterde in een programma van VT Wonen, was de lockerkast Numéro. Benieuwd naar dat resultaat? Klik hier

Fotocredits: Old BASICS

Fotocredits: VT Wonen