Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 25 mei zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Binnenkijken

Old BASICS in Libelle

Nog even aftellen en dan is het kerst! Ook Sylvia en Aldwin, eigenaren van Old BASICS hebben hun woning omgetoverd in een warm winterhuis. Libelle Living nam een kijkje! 

Het interieur is een mooie mix van oud en nieuw. Het heeft een palet van wit, grijs en zwart, gecombineerd met (oud) hout. Afhankelijk van het seizoen wordt er een accentkleur aan toegevoegd.  

Sylvia houdt van het creëren van hoekjes. Verzamelen, stylen en veranderen is wat zij het liefste doet! Haar tip voor het aankleden van je huis? 'Voor meubels geldt dat je altijd je hart moet volgen. Het is liefde op het eerste gezicht of niet.'  

Fotocredits: Libelle Living - Sabine Burkunk - Hans Mossel

De ijzeren apothekerskast is handgemaakt door Old BASICS. De kast is in vrijwel elke maat, indeling en RAL-kleur te bestellen. Ook de brocante kasten, zoals de broodkast en ladenkast zijn van Old BASICS. De kleinere houten meubels zoals de ronde salontafels, stoelen en krukjes komen ook uit de (web)winkel.

Vintage industrielampen en koffers, brocante apothekersflessen, vazen en ander glaswerk zijn ook te vinden bij Old BASICS. Ben je op zoek naar kerstaccessoires, zoals sterren en geweitjes? Ook dan kun je bij ons je hart ophalen!

WIL JE DEZE INSPIRATIE

DELEN?