Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdagochtend 11 juli van 10.00-12.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Brocante medicijnkasten

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
  • dichte kast
  • open kast
  • vitrinekast
Soort
Materiaal
Kleur
Formaat
Hangkast
€ 159
Hangkast
€ 149
Trolley
€ 495
Hangkast
€ 149
Hangkast
€ 195
Hangkast
€ 195

Brocante medicijnkasten

Stoer, veelzijdig en helemaal van nu zijn oude brocante medicijnkasten, dokterskasten of apothekerskasten. Je ziet ze regelmatig in de woonbladen staan bij zowel brocante inrichtingen als bij moderne interieurs. Een brocante medicijnkast is een kast die vroeger bij een dokter of apotheek heeft gestaan, gevuld met medicijnen; met een strakke en praktische uitstraling en daardoor is de kast zeer eigentijds. Het past helemaal bij de trend van industriëel brocante. Old BASICS heeft een ruim en steeds wisselend assortiment, waarbij elke brocante medicijnkast weer anders is. De kasten hebben een oude verweerde uitstraling, sommigen zijn opnieuw geverfd. Er zijn veel verschillende soorten en maten: van smalle één deurs vitrinekasten en tweedeurs of hele wandmeubels met veel lades en zelfs hele winkelkasten van oude apotheken.

Van ijzer of hout

Oude brocante medicijnkasten en apothekerskasten zijn vaak van hout met diverse lades en uittrekplanken. Maar Old BASICS heeft ook regelmatig diverse ijzeren exemplaren staan; deze stoere kasten hebben een strakke uitstraling of een retro stijl met meer rondingen! Kom eens kijken in onze ruime loods (800 m2) in Kootwijkerbroek; daar zijn deze veelzijdige kasten en tal van andere brocante kasten en tafels te bewonderen!
Ook leuk zijn de kleine wandkastjes die voor medicijnen gebruikt werden. Deze kastjes zijn er in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Sommige kastjes hebben een spiegeldeurtje of een deurtje met glas. Enkele wandkastjes hebben ook een lade. Deze kastjes zijn leuk in elke ruimte van uw huis: de hal, woonkamer, kinderkamer of badkamer!

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Landelijke kast   -   Opbergen   -   Slagerstafels   -   Brocante kaptafels en nachtkastjes   -   Brocante TV kast   -   IJzeren apothekerskasten   -   Glas- en aardewerk   -   Brocante servieskast of keukenkast   -   Brocante eettafel   -   Brocante webwinkel   -   Brocante tafels   -   Brocante toonbank   -   Tafels en zitmeubels   -   Kloostertafel   -   Lampen   -   Landelijke meubels   -   Tafels op maat   -   Brocante winkelinrichting