Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdagochtend 11 juli van 10.00-12.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Brocante kaptafels en nachtkastjes

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
Soort
Materiaal
Kleur
Formaat

Brocante kaptafels en nachtkastjes

Wil jij een gezellige en warme sfeer in de slaapkamer? Dan is een brocante of landelijke woonstijl vast wat je zoekt! Bekijk dan onze collectie unieke  brocante nachtkastjes en brocante kaptafels in onze webshop.

Unieke oude nachtkastjes

De vintage nachtkastjes van Old BASICS zijn sfeermakers voor elke woonstijl; landelijk, Scandinavisch of industrieel! Vaak hebben we sets van twee kastjes, dus een identiek nachtkastje voor aan elke zijde van het bed. De kleine imperfecties maken deze oude nachtkastjes bijzonder en sfeervol dus daar worden ze juist op geselecteerd! Ze zijn mooi vanwege de licht geleefde en unieke uitstraling, maar ook erg praktisch met een lade en een dichte deur! Wil je eens wat anders? Houten krukjes lenen zich erg goed als nachttafeltje in de slaapkamer! 

Brocante kaptafels

Een echte meisjesdroom: een kaptafel! Wie wil er nou niet een eigen plek om aan te tutten, waar al je toiletspullen mooi uitgestald staan? Bij Old BASICS ben je op de goede plek voor het vinden van een bijzondere brocante make-uptafel. Deze authentieke toilettafels en kaptafels hebben vaak zachte poedertinten. Voor de finishing touch hebben we bijpassende brocante nachtkastjes met bijzonder houtsnijwerk!

BASICS Elements

Binnen de huiscollectie ‘BASICS Elements’ vind je industriële nachtkastjes van metaal in verschillende kleuren, zoals zwart, wit en grijs. De kastjes hebben een vintage look en feel. Een industrieel-brocante sfeertje voor een stoer accent in de slaapkamer! 

Shop kaptafels en nachtkastjes online! 

Bekijk ons assortiment kaptafels en nachtkastjes in onze webshop. Hier vind je alle informatie en sfeervolle detailfoto’s. Voor vragen kun je uiteraard contact opnemen! Wil je het meubel in het echt bekijken? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze loods van meer dan 800 m2! Daar vind je nog veel meer (brocante) slaapkamermeubels zoals kledingkasten, oude ladekasten en sidetables!

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Houten apothekerskasten   -   Brocante dressoirs   -   Lampen   -   Opbergen   -   Brocante kast   -   Slaapkamer   -   Bijzettafels   -   Brocante tafels   -   Lage banken   -   Keukeneiland   -   Oude ladenkasten   -   Linnenkast   -   Krukjes   -   Brocante stoelen   -   Kloostertafel   -   Brocante salontafel   -   Industriële kasten   -   Brocante boekenkast