Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdag 25 januari van 10.00-16.00 uur en élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Old BASICS WIN acties

Winnen bij Old BASICS !

Oktober is dé woonmaand en die beginnen we goed met een mooie stand op de VT Wonen & Designbeurs in de RAI in Amsterdam!
De woonbeurs is van 1-6 oktober 2019 en je vindt ons in de VT Wonen city (Hal 12  standnummer 12.332).

 

Winacties 'Oktober woonmaand'

ACTIE I: INSTAGRAM ZOEKACTIE

Altijd al zo'n stoere apothekerskast in huis willen hebben? DIT IS JE KANS! Wat je daarvoor moet doen? 

Op de VT Wonen & Designbeurs staan maar liefst zeven ijzeren kasten van Old BASICS.
* Volg ons op Instagram.
* Maak een mooie foto van één van deze kasten of van onze stand en deel deze met @oldbasics en @vtwonenendesignbeurs.
* Vertel erbij waarom jij graag een apothekerskast van Old BASICS wil. Wie weet is deze stoere ijzeren apothekerskast (van 150x40x240 cm in RAL 7033) dan binnenkort van jou! 

Niet naar de woonbeurs geweest of vergeten foto's te maken?
Deel een andere mooie foto van Old BASICS op Instagram, volg ons én leg uit waarom jij deze stoere groengrijze kast wil winnen!

Het kan nog tot 31 oktober 2019!

ACTIE II: CADEAUBONACTIE

Wil jij kans maken op een cadeaubon van Old BASICS ter waarde van €50,-? Dat kan heel simpel!
Je hoeft je alleen aan te melden voor onze maandelijkse nieuwsbrief: klik hier.
Op de VT Wonen & Designbeurs vind je een QR-code die je leidt naar het inschrijfveld op onze website. Er worden meerdere cadeaubonnen verloot!

Het kan nog tot 31 oktober 2019!

Spelvoorwaarden

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Instagram zoekactie en de Cadeaubonactie van oktober 2019.
2. Deelname van de actie houdt acceptatie van de spelvoorwaarden in. Geen enkele betwisting van deze spelvoorwaarden zal in overweging genomen worden.
3. De spelvoorwaarden zijn te vinden op www.old-basics.nl/old-basics-win-acties
4. Aan de deelname van de acties zijn geen kosten verbonden. De deelnemer dient 18 jaar of ouder te zijn.
5. Uitgesloten van deelname zijn werknemers van Old BASICS of aan haar gelieerde ondernemingen en familieleden.
6. Deelname aan de acties werken als volgt: 
Instagram zoekactie - Ga op de VT Wonen & Designbeurs op zoek naar (de kast op) het plaatje (zie Instagram). Maak een foto van één van de zeven ijzeren apothekerskasten van Old BASICS of van onze stand (12.332). Deel de foto op Instagram met #oldbasics en #vtwonenendesignbeurs, leg uit waarom jij één van de apothekerskasten van Old BASICS die op de VT Wonen & Designbeurs worden getoond! Er wordt één apothekerskast ter waarde van €1895,- weggegeven. Deze kast staat op de VT Wonen & Designbeurs tentoongesteld.
Cadeaubonactie - Meld je aan voor onze nieuwsbrief via onze website of de QR-code (te vinden op de VT Wonen & Designbeurs bij de stand 12.332 van Old BASICS) en maak kans op een cadeaubon ter waarde van €50,-! Er worden vijf cadeaubonnen verloot onder de deelnemers.
7. De prijswinnaars worden voor het einde van dit jaar (2019) op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere diensten. Het gewonnen item is niet bedoeld voor verkoopdoeleinden.
8. Deelnemers van de Cadeaubonactie kunnen alleen meedingen naar een prijs als zij tot minimaal het einde van dit jaar geabonneerd zijn op de digitale nieuwsbrief van Old BASICS die één keer per maand verschijnt. Er worden vijf cadeaubonnen verloot onder de deelnemers. Het is niet mogelijk twee of meer cadeaubonnen te winnen per huisadres.
9. Prijswinnaars van de Cadeaubonactie kunnen de cadeaubon alleen in de fysieke winkel van Old BASICS besteden.
10. Deelnemers van de Instagram zoekactie stemmen ermee in dat fotomateriaal van de actie door Old BASICS gebruikt mag worden voor de website en sociale media.
11. De prijswinnaar van de Instagram zoekactie stemt ermee in dat fotomateriaal van het gewonnen meubel door Old BASICS gebruikt mag worden voor de website en sociale media (met benoeming van fotocredits, indien de prijswinnaar dit wenst).
12. Old BASICS is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) een actie. Druk, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor Old BASICS in het leven roepen. Old BASICS is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kosten die de deelnemer in verband met deelname aan de actie maakt.
13. Prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Indien een prijswinnaar binnen 14 dagen geen NAW-gegevens verstrekt om de prijs in ontvangst te kunnen nemen, dan vervalt het recht op ontvangst van de prijs.
14. Old BASICS kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de deelnemer van verkeerde persoonsgegevens, dat leidt naar een verkeerd of onbekend adres van de deelnemer, wat resulteert in uitsluiting van deelname.
15. Deelnemers stemmen ermee in dat persoonsgegevens enkel worden gebruikt voor promotiedoeleinden van Old BASICS. Persoonsgegevens worden door Old BASICS niet aan derden verstrekt.
16. Old BASICS heeft het recht om een deelnemer van een actie uit te sluiten indien blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt of op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen.
17. De spelvoorwaarden kunnen door Old BASICS ten allen tijde worden gewijzigd. Gedurende de looptijd van de acties worden deze spelvoorwaarden niet ten nadele van de deelnemers gewijzigd. 
18. In gevallen waarin de spelvoorwaarden niet voorzien, wordt een besluit genomen door Old BASICS.
19. Voor vragen of opmerkingen omtrent de winacties kan contact opgenomen worden met info@old-basics.nl.

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Slagerstafels   -   Brocante salontafel   -   Brocante eettafel   -   Lampen   -   Landelijke meubels   -   Keukeneiland   -   Textiel   -   Bijzettafels   -   Brocante toonbank   -   Decoratie   -   Brocante kasten   -   Salontafels   -   Kaptafels   -   Landelijke vitrinekast   -   Trolleys   -   Oude ladenkasten   -   Houten apothekerskasten   -   Werkbanken