Openingstijden

Extra geopend op

ZaterdagOCHTEND 13 april zijn wij extra geopend van 10.00 tot 12.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak)
Doordeweeks Kijkje nemen? Dat kan! Stuur ons vooraf een berichtje:
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur (zonder afspraak).
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Old BASICS WIN acties

Woonmaand oktober - 2021

INSTAGRAM WINACTIE

Wij vieren woonmaand oktober (2021) graag met jou! Daarom kun je deze maand de stoere stalen apothekerskast Ivar Blanc uit onze huiscollectie BASICS Elements (t.w.v. €749,-) winnen!

Hoe doe je mee?

 

1. Volg @oldbasics op Instagram.
2. Like de post van de winactie en beantwoord de vraag die bij de post gesteld wordt.
3. Meer kans maken? Sharing = caring! Wil je dit bericht delen, gebruik dan de hastag #oldbasics_winactie en tag @oldbasics.
4. Bekijk onze voorwaarden onderaan deze pagina.

De winnaar wordt begin november 2021 bekend gemaakt!

Let op : we maken de winnaar bekend via een post op ons instagram-account. Dus reageer alsjeblieft niet op fake-accounts die vragen om op een link te klikken !

SPELVOORWAARDEN

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Instagram woonmaand oktober actie.
 2. Deelname aan de actie houdt acceptatie van deze spelvoorwaarden in. Geen enkele betwisting van deze spelvoorwaarden zal in overweging genomen worden.
 3. De spelvoorwaarden zijn te vinden op: https://www.old-basics.nl/old-basics-win-acties
 4. Aan de deelname van de actie zijn geen kosten verbonden. De deelnemer dient 18 jaar of ouder te zijn.
 5. Uitgesloten van deelname zijn werknemers van Old BASICS of aan haar gelieerde ondernemingen en familieleden.
 6. Deelname aan de actie werkt als volgt:
  1. Volg @oldbasics op Instagram.
  2. Like de post van de winactie en beantwoord de vraag die bij de post gesteld wordt.
  3. Meer kans maken? Sharing = caring! Wil je dit bericht delen, gebruik dan de
  #oldbasics_winactie en tag @oldbasics. 
 7. De prijswinnaar wordt eind oktober/begin november 2021 op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere diensten.
 8. De prijswinnaar van de Instagram woonmaand oktober actie stemt ermee in dat fotomateriaal van het gewonnen meubel door Old BASICS gebruikt mag worden voor de website en sociale media (indien gewenst door de deelnemer met benoeming van fotocredits).
 9. Er wordt één apothekerskast Ivar Blanc verloot t.w.v. €749,- met €60,- verzendkosten (totaalwaarde €809,-). Het transport wordt uitgevoerd door een meubeltransporteur. Het meubel wordt onder normale omstandigheden (zonder obstakels/met normale doorgang) binnen, op de begane grond geleverd. Is het afleveradres buiten Nederland? Of zijn de omstandigheden anders dan vereist? Dan zijn de meerkosten voor rekening van de prijswinnaar.
 10. Old BASICS is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) een actie. Druk, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor Old BASICS in het leven roepen. Old BASICS is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kosten die de deelnemer in verband met deelname aan de actie maakt.
 11. De prijswinnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Indien een prijswinnaar binnen 14 dagen geen NAW-gegevens verstrekt om de prijs in ontvangst te kunnen nemen, dan vervalt het recht op ontvangst van de prijs.
 12. Old BASICS kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de deelnemer van verkeerde persoonsgegevens, dat leidt naar een verkeerd of onbekend adres van de deelnemer, wat resulteert in uitsluiting van deelname.
 13. Deelnemers stemmen ermee in dat persoonsgegevens worden gebruikt voor promotiedoeleinden van Old BASICS. Persoonsgegevens worden door Old BASICS niet aan derden verstrekt.
 14. Old BASICS heeft het recht om een deelnemer van een actie uit te sluiten indien blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt of op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen.
 15. De spelvoorwaarden kunnen door Old BASICS ten allen tijde worden gewijzigd. Gedurende de looptijd van de acties worden deze spelvoorwaarden niet ten nadele van de deelnemers gewijzigd.
 16. In gevallen waarin deze spelvoorwaarden niet voorzien, wordt een besluit genomen door Old BASICS.
 17. Voor vragen of opmerkingen omtrent de acties kan contact worden opgenomen met info@old-basics.nl.