Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 
2017-02

Scandinavische stijl

Onze Noorderburen weten wat sfeervol en tijdloos wonen inhoudt! Met het gebruik van sobere kleuren en aardse materialen weten de Zweden en Noren ons al jarenlang te beïnvloeden. Rust en functionaliteit zijn de kernwoorden bij deze woonstijl.

Wit is de basiskleur, waarbij kleurtinten als grijs en zwart het interieur een stoer accent geven. Natuurlijke materialen zoals hout en steen contrasteren mooi met schapen- of rendierenvachtjes die warmte in huis brengen.  

Old BASICS omarmt de Nordic-stijl door veel gebruik te maken van het kleurenpalet van deze minimalistische woonsfeer. Daarnaast vind je bij ons veel natuurlijke materialen, zoals oude geleefde houten meubels als tafels, banken en krukjes.

Een ijzeren apothekerskast in een zuiverwitte kleur brengt veel ruimtelijkheid en maakt het geheel helemaal af!

Fotocredits: Old BASICS

Houten ladder, brocante klepbank, ijzeren draardmand, op maat gemaakte ijzeren apothekerskast, witte krukjes, zwarte eettafel, glazen vazen, ijzeren letters, zinken voorraadpotten en witte industrielamp van Old BASICS