Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 
2017-07

Shop in Scandinavische sfeer

Cottoncake in Amsterdam is een winkel waar je niet alleen leuk kunt shoppen of lunchen, het is ook nog eens een inspirerende ruimte! De basis bestaat uit sfeervolle brocante meubels, zoals een oude werkbank, een ijzeren apothekerskast en een stoere verweerde toonbank

De oude werkbank heeft een extra bijzondere uitstraling omdat het meubel wit van kleur is. Een leuke tip om zelf met een oude werkbank te doen! De retro apothekerskast is een unieke blikvanger voor producten uit het assortiment. Door al het glas worden de items uitnodigend getoond.

De lunchroom bevind zich op de etage. Hier wordt je aandacht meteen getrokken naar de oude toonbank met lades. De kleine witte tafels waaraan klanten worden geserveerd contrasteren mooi met de stoere ijzeren krukjes.

Ben je op zoek naar vintage items in je winkel, kantoor of horecagelegenheid die je zaak meer karakter en sfeer bieden? Of wil je een meubel op maat laten maken in oude (industriële of brocante) stijl die ook nog eens praktisch is ingedeeld? Dan kunnen wij je verder helpen! Kijk bij 'bedrijfsinrichting' op onze website. 

Fotocredits: Lauresque

Fotocredits: Cathelijne Interier & Fotografie

Fotocredits: Cottoncake

Fotocredits: Cathelijne Interieur & Fotografie