Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 
2017-03

Rustiek met vintage accenten

In Eibergen staat een stadsboerderij die erg sfeervol is ingericht. Met een mooie mix van landelijk, industrieel en vintage. Helemaal Old BASICS-stijl!

De basis is wit, waardoor vintage items het huis kleur en sfeer geven. Een enkele muur heeft juist een donkere kleur, waardoor er meer warmte aan de kamer wordt toegevoegd en spullen extra mooi uitkomen tegen deze duistere achtergrond. Het verweerde uiterlijk van de houten meubels en accessoires springt extra in het oog door de rustieke basis. Een plaatje om te zien!

Fotocredits: Insidehomepage

Bij Old BASICS vind je zowel landelijke meubels zoals houten tafelswandkastjesstoelen en klepbanken zoals in dit interieur. Ook hebben we oude industrielampen en brocante en vintage accessoires zoals broodplanken, emaille, glazen vazen, oude houten kisten of kratjes en ladders.

Voor al onze meubels; neem een kijkje op de website! Voor het complete aanbod accessoires verwelkomen we je graag in onze loods