Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdag 30 mei van 10.00-16.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Trolleys

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
Soort
Kleur
Formaat
Trolley
€ 279

Trolleys

Super praktisch; een tafeltje of kastje op wielen! De mooie trolleys van Old BASICS passen ze ook perfect in een stijlvol hedendaags interieur! IJzeren of houten trolleys kun je in elke woonruimte gebruiken; je rijdt ze overal naar toe en kunt ze zowel als kastje en als bijzettafel gebruiken. Old BASICS heeft oude vintage trolleys in de stijl van ijzeren apothekerskasten, maar ook industriële verrijdbare karren die gebruikt werden voor gereedschap of bevoorrading. Houten trolleys passen goed bij een landelijke woonstijl en de combinatie van staal en hout is ook prachtig in een Scandinavische stijl! Zet de trolley als handige opruimer in de keuken met keukenaccessoires, in de badkamer of naast de bank met tijdschriften erop. Met een trolley kun je letterlijk alle kanten op!

Trolley op maat?

Wil je een speciale maat of indeling? Laat dan een trolley op maat maken. We maken al sinds 2007 meubels op maat van staal en/of hout. De meubels worden met de hand gemaakt geheel naar jouw wens! Een stoer staaltje vakwerk dus!

Unieke oude trolleys en meer

Ons assortiment unieke oude meubels wisselt regelmatig. Hou daarom de website en onze sociale media goed in de gaten. Of kom gezellig langs in onze winkel in een grote loods in Kootwijkerbroek. Daar kun je nog veel meer inspiratie opdoen! Want naast trolleys hebben we natuurlijk ook andere handige ‘opbergers’ zoals dressoirs en commodes, sidetables, bijzettafels, hangkastjes en kisten.

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
IndustriĆ«le kasten   -   Robuuste tafels   -   Brocante kast   -   Kapstokken en wandrekken   -   TV-meubels   -   Brocante stoelen   -   Decoratie   -   Linnenkast   -   Hangkastjes   -   Brocante kaptafels en nachtkastjes   -   Werkbanken   -   Landelijke vitrinekast   -   Brocante dressoirs   -   Brocante tafels   -   Opbergen   -   Ons beleid met betrekking tot het Coronavirus   -   IJzeren apothekerskasten   -   Antieke meubelen