Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 25 september zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur
Doordeweeks Op afspraak (binnen werktijden) contact
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Ons beleid met betrekking tot het Coronavirus

update van 28-04-2021 

 

Langskomen in onze winkel?

Je bent van harte welkom om onze loods/ winkel te bezoeken. We doen dit volgens de geldende regels en richtlijnen van het RIVM.
We zijn élke vrijdag en de laatste zaterdag van elke maand. Daarnaast zijn we elke maand ook een zaterdagochtend open. Check hiervoor altijd even de openingstijden.
Het is NIET noodzakelijk om vooraf een afspraak te maken op deze dagen. Indien het erg druk wordt, kan het eventueel zo zijn, dat je even moet wachten.

Doordeweeks werken we altijd op afspraak; dus als je op maandag t/m donderdag langs wil komen, kun je een afspraak plannen door even te bellen of te mailen.
Maak nu een afspraak!

Voorbereiding is het halve werk!

Het is handig als je voorbereid onze winkel komt bezoeken. Kom je om een specifiek meubel te bekijken? Reserveer deze dan alvast via de website.

Wil je een meubel op maat samenstellen? Laat ons dan vooraf je wensen en ideeën weten. We werken jouw droommeubel dan alvast uit in een vrijblijvende offerte met een afbeelding, zodat je thuis al een goed beeld krijgt. Vervolgens kun je dan in onze winkel voorbeelden en kleuren bekijken en de laatste details bespreken.

Bestelling afhalen? Graag op afspraak.

Heb je een meubel besteld en wil je die afhalen? Ook dat kan! Maak vooraf een afspraak voor een afhaalmoment, dan zorgen wij dat het meubel klaar staat! Neem ook zelf beschermingsmateriaal mee om het meubel veilig te vervoeren. 

Klachtenvrij!

We willen je vragen alléén langs te komen als je géén gezondheidsklachten hebt en rekening te houden met de algemene richtlijnen:
- Houd minimaal 1,5 meter afstand
- Draag een mondkapje

Rondkijken en shoppen vanuit huis

Onze webshop is altijd 'open'. Je vindt er veel inspiratie en informatie over onze (maatwerk)meubels. De webshop wordt steeds weer aangevuld met mooie nieuwe aanwinsten, dus bekijk het actuele assortiment en de mogelijkheden voor maatwerk gemakkelijk vanuit huis!
Iets moois gezien? Je kunt eenvoudig online bestellen en reserveren.

Vragen of advies? Bel of mail ons gerust! We zijn je graag van dienst op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur. In weekenden is ons kantoor gesloten.