Openingstijden

Extra geopend op

Zaterdag 29 januari zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reguliere openingstijden

Elke week Vrijdag van 10.00 - 16.00 uur
Doordeweeks Op afspraak (binnen werktijden) contact
Maandelijks De laatste zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur
Winkelwagen
Mijn account

Type je zoekterm in en druk op 'enter' om te zoeken.

 

Ons beleid met betrekking tot het Coronavirus

update van 14-12-2021 

 

Onze winkel is weer open

Jaaa, we mogen weer open vanaf zaterdag 15 januari! Zoals je kunt lezen bij onze openingstijden zijn we vanaf nu weer élke vrijdag open. Verder zijn we op zaterdag 15 en 29 januari geopend van 10.00-16.00 uur. Doordeweeks kun je langskomen op afspraak.

Uiteraard is onze webshop ook altijd 'open'! Je vindt er veel inspiratie en informatie over onze (maatwerk)meubels. De webshop wordt steeds weer aangevuld met mooie nieuwe aanwinsten, dus bekijk het actuele assortiment en de mogelijkheden voor maatwerk gemakkelijk vanuit huis!
Iets moois gezien? Je kunt eenvoudig online bestellen en reserveren.

Vragen of advies? Bel of mail ons gerust! We zijn je graag van dienst op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur. In weekenden is ons kantoor gesloten.

Offerte aanvragen?

Wil je een meubel op maat samenstellen? Laat ons dan via email of telefonisch je wensen en ideeën weten. We werken jouw droommeubel dan alvast uit in een vrijblijvende offerte met een afbeelding, zodat je vanuit huis een goed beeld krijgt. 

Bestelling afhalen?

Heb je een meubel besteld en wil je die afhalen? Ook dat kan! Maak vooraf een afspraak voor een afhaalmoment, dan zorgen wij dat het meubel klaar staat! Neem ook zelf beschermingsmateriaal mee om het meubel veilig te vervoeren. 

Klachtenvrij!

We willen je vragen alléén langs te komen, als je géén gezondheidsklachten hebt en rekening te houden met de algemene richtlijnen:
- Houd minimaal 1,5 meter afstand
- Draag een mondkapje