Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdagochtend 11 april van 10.00-12.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Lockerkasten en broodkasten

Filters

  • net binnen
  • op voorraad
  • maatwerk
  • dichte kast
  • vitrinekast
Soort
Materiaal
Kleur
Formaat

Lockerkasten en broodkasten

In het assortiment van Old BASICS vind je prachtige oude lockerkasten en broodkasten. Het is best lastig steeds weer unieke en mooie exemplaren te vinden, maar gelukkig slagen we er toch steeds weer in. Oude brocante lockerkasten en broodkasten zijn namelijk erg gewild en dat is goed te begrijpen; ze zijn erg praktisch, hebben veel opbergruimte en passen helemaal in de stoere trend van industrieel brocante! Kom kijken in de loods en webwinkel naar het actuele assortiment!

Oude brocante lockerkasten

Lockerkasten zijn stoere kasten uit fabrieken of kazernes, waar het personeel hun persoonlijke eigendommen in konden bewaren. Tegenwoordig worden deze mooie verweerde oude brocante lockerkasten gebruikt als linnenkast op de kinderkamer, maar ook als handige opbergkast in de woonkamer of keuken of als speelgoedkast. Wist je dat Old BASICS ook lockerkasten op maat maakt? Geheel handgemaakt naar oud model met soms wel 12 deuren of als een vitrinekast. Je kunt al je wensen laten verwerken in deze maatwerk kasten.

Landelijke broodkasten

Broodkasten worden ook wel spekkasten genoemd en werden gebruikt voor het bewaren van voorraad eten. De kasten hebben meestal een aantal ruime lades en daarnaast een deur (met luchtroosters) waar achter diverse planken zitten. Deze kasten zijn ideaal voor speelgoed of kleding in te bewaren in een kinderkamer, of in de hal met sjaals, mutsen en schoenen. Natuurlijk is een oude brocante broodkast ook leuk in de woon- of werkkamer, waar niet eigenlijk?

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Industriële kasten   -   Emaille   -   Brocante kaptafels en nachtkastjes   -   Lockerkasten en broodkasten   -   Brocante kinderkasten   -   Brocante dressoirs   -   Klepbank   -   Oude kasten   -   Commodes   -   Bijzettafels   -   Landelijke meubels   -   Apothekerskast op maat   -   Bureau's   -   Brocante salontafel   -   Sidetables   -   Brocante TV kast   -   Secretaires   -   Landelijke kast