Volg ons Contact

Volg ons

Volg Old BASICS op de sociale media: zo blijf je op de hoogte van ons nieuwe assortiment en geven we je inspiratie en informatie.Nieuwsbrief

 

Onze loods is geopend op: Zaterdag 14 september van 10.00-12.00 uur en élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

FEEST Old BASICS 10 jaar

FEEST !

Old BASICS bestaat in 2017 alweer 10 jaar!!

Van start achter de keukentafel met een bescheiden loodsje zijn we in 10 jaar gegroeid tot een onderscheidende grote winkel van 800m2 met klanten uit geheel Nederland en zelfs daarbuiten. Daar zijn we trots op en dat gaan we dit jaar vieren met jou!
Het hele jaar zijn er diverse activiteiten en winacties, dus blijf ons volgen op de sociale media: we zijn actief op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

 

Januari 2017

We hebben een leuke deel en winactie op instagram.
We geven drie prachtige oude broodplanken weg; unieke exemplaren met een mooie geleefde uitstraling!
Wat moet je doen?
Volg OldBASICS op instagram, like onze foto van de winactie, deel de foto op jouw tijdlijn, waarbij je OldBASICS tagt in de foto en #hoeraOldBASICS10jaar toevoegt in de tekst. 

Meer informatie over onze meubelen is ook te vinden op de volgende pagina's:
Trolleys   -   IndustriĆ«le kasten   -   Lockerkasten en broodkasten   -   Sidetables   -   Lampen   -   Glas- en aardewerk   -   Brocante servieskast of keukenkast   -   Textiel   -   Industrieel brocante   -   Apothekerskast op maat   -   Brocante kasten   -   Kasten op maat   -   Oude ladenkasten   -   IJzeren apothekerskasten   -   Brocante boekenkast   -   Bijzettafels   -   Brocante kinderkasten   -   Landelijke kast